Foodspiration: Uit eten in je eigen huis met Marley Spoon | UrbanMoms.nl

[FOODSPIRATION] UIT ETEN IN JE EIGEN HUIS MET MARLEY SPOON

Je ziet het misschien al steeds vaker voorbij komen, het online bestellen van (vers) maaltijden. Zeker als je geen tijd hebt om uit te zoeken wat je gaat koken de aankomende week of alle ingrediënten bij elkaar moet zoeken in de supermarkt, is het bezorgen van maaltijden super handig! Vaak wordt het dan fastfood, maar wat als je nu zelf kunt bepalen wat je gaat eten en je juist verse ingrediënten gewoon thuisbezorgd krijgt? So hellooo Marley Spoon! Zij hebben dus zo’n vers box en biedt je de mogelijkheid eens iets anders te eten dan normaal. Niet te veel moeite en weinig voorbereiding. Het koken moet je natuurlijk wel zelf doen!

Gemakkelijk en snel een lekker recept op tafel

Zij bieden elke week 7 bijzondere recepten met verse ingrediënten en duurzame producten. Je kiest zelf wat je wilt koken, voor hoeveel personen je gaat koken, hoe vaak je gebruik wilt maken van hun service en dan krijg je de ingrediënten mét het recept thuis gestuurd in een box. Easy peasy voor ons als UrbanMoms!

Wij kregen zo’n mooie Marley Spoon box thuisgestuurd (en ja ze bezorgen gratis door heel Nederland, de Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen uitgezonderd) en naast dat de producten er top uitzien, is de look van de verpakking ook echt mooi en simplistisch!

Foodspiration: Uit eten in je eigen huis met Marley Spoon | UrbanMoms.nl

Foodspiration: Uit eten in je eigen huis met Marley Spoon | UrbanMoms.nl

Het is niet goedkoop: €48 voor 3 maaltijden voor 2 personen per week, maar zie het als uit eten gaan in je eigen huis! En wanneer je een abonnement afsluit kun je makkelijk je bestelling aanpassen, overslaan of zelfs pauzeren (tijdens de vakantie heel handig). Dit betekent dus ook dat wanneer je één box besteld hebt, je aan een abonnement vast zit, maar je maaltijden wekelijks tot 72 uur voor de bezorging kunt overslaan en daarna het abonnement kunt opzeggen.

Krijg €20 korting op je eerste bestelling tot eind juni 2015 met de volgende kortingscode: URBANMARLEY

(Visited 495 times, 1 visits today)
About the author
Lucia is editor en woont samen met haar vriend (én kat!) in het fijne Blijdorp in Rotterdam. Je kunt haar midden in de nacht wakker maken voor een hamburger, of twee. Op UrbanMoms deelt ze food zaken en inspiratie waar ze blij van wordt.

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *