Frites uit Zuyd Amsterdam | UrbanMoms.nl

FRITES OP CHIC IN AMSTERDAM ZUID door gastblogger Myra

Frietjes eten met de kinderen is altijd een feest! Die van mij zijn er in elk geval dol op! Meestal staan de frietzaken alleen niet bepaald bekend om hun flitsende interieur, en ga je daar dus niet voor de gezelligheid met de hele familie zitten. Op de Ceintuurbaan (113-115) zit echter sinds kort een nieuwe frituur, waar het wel goed toeven is. Dit is dan ook niet zomaar een frituur, dit is er een met ambachtelijke frietjes en zelfgemaakte snacks. De zaak heet ‘Frites uit Zuyd’ en deze ziet er –ik kan niet anders zeggen- in elk geval cool uit!

Bij Frites uit Zuyd hebben ze zich laten inspireren door een echte Belgische frituur. Je hebt er uiteraard hele lekkere frietjes, maar ook zelf gemaakte frikadellen, kroketjes van Holtkamp, sausjes en (mijn favoriet) Fish&Chips.

Je kan hier afhalen en ook van de frituurkaart eten op het terras. Als je wat uitgebreider wil eten, kan je terecht in het restaurant. Het leukste is nog wel dat er een heuse kinderfrituur staat, waar de kids zelf ook in de weer kunnen met (nep)friet, zakjes, frietmandjes, zout en majo. Dit maakt het wachten op de frietjes goed te doen.

Frites op Zuyd is 7 dagen per week geopend vanaf 11:00 uur tot 23:00 uur. Kijk ook op fritesuitzuyd.nl voor meer info.

Frites uit Zuyd Amsterdam | UrbanMoms.nl

Frites uit Zuyd Amsterdam | UrbanMoms.nl
Pic credits header foto: Frites uit Zuyd Facebook

(Visited 328 times, 1 visits today)
About the author
Myra is moeder van Just ('10) en Quinten ('12) en woont in Amsterdam. Ze gaat er met de boys regelmatig op uit. Echte jongens die veel lawaai maken, knoeien en rondrennen, dus overal waar Myra naar toe gaat is zeker ‘kidproof’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *