Zoetste winkeltje van het Zeeheldenkwartier Bij Lotje | UrbanMoms.nl

GEEN DIEET OF SPORTSCHOOL, MAAR JUIST ZOETIGHEID VAN BIJ LOTJE

Even voorstellen: ik ben Dani, zelfstandig fotografe en woonachtig in Den Haag met mijn grote liefde en creatief partner Jonas en ons geweldige zoontje Raaf die net 1 is geworden. Den Haag is een fijne, levendige stad om in te wonen voor jong en oud, vooral in de zomer is het heerlijk om je dagen op de Haagse stranden door te brengen. Maar gelukkig is er ook in de winter genoeg te doen!

Allereerst natuurlijk… GELUKKIG NIEUW JAAR!

Aan het eind van het jaar kijken veel mensen terug op wat het afgelopen jaar ze gebracht heeft, maar worden er ook veel plannen en goede voornemens gemaakt voor het komende jaar. Volgens mij staan afvallen en sporten al jarenlang op nummer 1 in de top 10 van goede voornemens, maar niet bij mij. Ik hou veel te veel van snoepen en eten om dat te laten staan! Dus ging ik, toen mijn nichtje een weekendje bij ons logeerde, voor wat lekkers naar Bij Lotje.

Ze noemen zichzelf het zoetste winkeltje van het Zeeheldenkwartier en alleen al het interieur en het logo doen die naam eer aan! Bij Lotje is meer dan een ijssalon, wil je tijdens de koude winterdagen even opwarmen ga dan bijvoorbeeld voor een warme chocolademelk met slagroom én marshmallows. Daarna volgt de lastige keuze wat je er bij zal nemen… een warme wafel, één van de homemade gebakjes of toch liever finger ice of een ijsbonbon? Genoeg keus als je, net als ik, van zoetigheid houdt! Daarnaast is het ook een erg leuke plek voor kinderfeestjes.

En mijn goede voornemens? Eigenlijk doe ik daar niet aan, maar laat ik het plannen noemen. Ik ben van plan om te blijven genieten van mijn gezin, veel mooi werk te maken, mijn eigen blog uitdemaat.nl verder uit te breiden en vooral te waarderen hoe goed we het eigenlijk hebben.

Zoetste winkeltje van het Zeeheldenkwartier Bij Lotje | UrbanMoms.nl

Zoetste winkeltje van het Zeeheldenkwartier Bij Lotje | UrbanMoms.nl

Zoetste winkeltje van het Zeeheldenkwartier Bij Lotje | UrbanMoms.nl

Zoetste winkeltje van het Zeeheldenkwartier Bij Lotje | UrbanMoms.nl

Bij Lotje
Elandstraat 55
Den Haag
070-3698678

Openingstijden
Maandag t/m zondag van 11.00-17.30 uur (bij mooi weer zijn ze langer open)
Let op: Bij Lotje is vrijwel de hele maand januari gesloten i.v.m. vakantie. Heb je dus toch nog even tijd om weer te herstellen van de feestdagen!

Kijk voor meer informatie eens op www.bijlotje.nl

(Visited 266 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *