Jumpsuit FRNKY'S SS16 | UrbanMoms.nl

GIRL FASHION: ZOMERSE OUTFIT INSPIRATIE

Het zonnetje is doet goed zijn best de afgelopen dagen. En bij dat fijne weer horen natuurlijk een paar heerlijke zomerse outfits voor de girls! Get inspired!

Zomerse outfit #1: Jumpsuit joy

De jumpsuit van FRNKY’S is zo’n zomer must-have en daarnaast zit het heerlijk, vanwege de super comfortabele jersey stof. Fiene kan zich er gemakkelijk in bewegen, geen moeilijk gedoe. Het baggy modelletje met de steekzakken maakt het ook nog eens super stoer. FRNKY’S is een Nederlands label wat opgericht is in 2014 en alles wordt met de hand gemaakt. Goede basics met leuke details, zoals de knoopjes die gemaakt zijn van kokosnoot en leren kniestukken. De jumpsuit is overigens ook in andere kleuren en printjes beschikbaar, zoals bijvoorbeeld met watermeloentjes. Ik heb hem gecombineerd met de tiger scarf van Sproet & Sprout en witte sandaaltjes van de Zara.

Jumpsuit FRNKY'S SS16 | UrbanMoms.nl

Zomerse outfit #2: Tropische prints

Natuurlijk mogen de tropische prints deze zomer ook niet ontbreken! Citroentjes, ananasjes, ijsjes en ga zo maar door. Het zwart wit rokje met de toukan print is van Sprout & Sprout.
Sproet & Sprout is eveneens een Nederlands label wat staat voor stoere baby- en peuterkleding. Hippe, coole en eigenwijze prints en alles is in zwart/wit. Het rokje heb ik gecombineerd met een t-shirtje en sandaaltjes van de Zara.

Sproet & Sprout + Zara | UrbanMoms.nl

Zomerse outfit #3: Grid it is

Het grid t-shirtje is van het nieuwe merkje Petit Blush, wat ik op Instagram tegen kwam. Je kunt zelf kiezen wat voor kleur t-shirt je wilt en wat voor print strikje je erbij wilt hebben, mix & match! Het roze t-shirtje is van Mingo kids en het strikje eveneens van Petit Blush.

Petit Blush grid + Mingo kids | UrbanMoms.nl

(Visited 536 times, 1 visits today)
About the author
Elise is mama van Fiene (2015) & Seff (2018), woont samen in Rotterdam en runt haar eigen agentschap met baby & kids lifestyle merken. Naast haar passie voor geuren, make-up en huidverzorging, heeft ze een grote voorliefde voor fashion. Op UrbanMoms deelt ze outfit inspiratie en haar favoriete must-haves.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *