Goody Good Stuff: Behind the scenes photoshoot | UrbanMoms.nl

EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN BIJ EEN UMB FOTOSHOOT

[Sponsored story] Als ik iets leuk vind, dan is het kids op de foto zetten. Eigenlijk gaat het mij nog niet eens zozeer om het resultaat van de foto’s (wat natuurlijk wel heel belangrijk is bij een blog), maar het aller belangrijkste vind ik dat de kids het naar hun zin hebben. Want wanneer de kids het naar hun zin hebben, dan krijg je automatisch betere foto’s!
Jaren heb ik als entertainer op vakantieparken in Nederland gewerkt, als vakantiebaantje. Dag in dag uit de kids vermaken. Heerlijk vond ik dat! Maar nu kan ik tijdens m’n eigen fotoshoots voor UrbanMoms.nl ‘mijn’ kids vermaken. Daar word ik enorm blij van!

Wel blijft het altijd een uitdaging om de kids blij en gemotiveerd te houden, want een fotoshoot duurt vaak lang. Kids moeten wachten, omkleden en niet 1x maar wel 10x op de foto todat ik dat juiste shot heb gemaakt. Hun geduld wordt dus op de proef gesteld ;)

Inmiddels heb ik wel mijn handigheidje gevonden om de fotoshoots ook voor hen zo leuk mogelijk te houden. Zo laat ik bijvoorbeeld niet alle kids in 1 keer komen, maar zorg ik ervoor dat ze netjes na elkaar komen en hoeven de kids niet op elkaar te wachten.
En ik hang alle kledingsetjes altijd van te voren klaar en zorg dat de accessoires binnen handbereik liggen.

Goody Good Stuff: Behind the scenes photoshoot | UrbanMoms.nl

Ook neem ik altijd iets lekkers mee naar de shoot. Want zeg nu zelf, het is altijd leuk als je met iets lekkers beloond wordt na het harde werken. Deze keer had ik limonade, druiven, appels en de snoepjes van Goody Good Stuff meegenomen. De snoepzakjes van Goody Good Stuff zijn ideaal om uit te delen tijdens zo’n shoot. Bovendien vrij van veelvoorkomende allergenen onder kids (gluten, lactose etc) en de snoepjes zijn gemaakt met natuurlijke kleur- en smaakstoffen en zonder gelatine. En zijn écht lekker! De gesuikerde perziken zijn mijn persoonlijke favoriet :)

Goody Good Stuff: Behind the scenes photoshoot | UrbanMoms.nl

Goody Good Stuff: Behind the scenes photoshoot | UrbanMoms.nl

Goody Good Stuff: Behind the scenes photoshoot | UrbanMoms.nl

Na zo’n heerlijke snack is het dan weer tijd voor een volgende outfit. Het maken van de foto’s wordt dan vaak nog afgewisseld met spelen, rennen en gek doen, totdat alle shots erop staan.
Thuis is het dan nog een hele klus om alle foto’s uit te zoeken, maar wat krijg ik toch altijd energie van die kids! Ik word er blij van!

Goody Good Stuff: Behind the scenes photoshoot | UrbanMoms.nl

Goody Good Stuff: Behind the scenes photoshoot | UrbanMoms.nl

(Visited 121 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *