Handmade baby and children shoes by Little Kings | UrbanMoms.nl

HANDGEMAAKTE BABY & KINDER SCHOENTJES VAN LITTLE KINGS

In deze ‘Be Creative’ maand kunnen de handgemaakte gadgets en accessoires niet uitblijven. En hoe tof zijn deze baby en kinder schoentjes van Little Kings! Ze worden stuk voor stuk met de hand gemaakt door schoenendesigner Sofie. Naast deze sneaker variant, maakt ze ook ballerina’s. Niet per definitie heel urban, maar wel erg schattig. Neem eens een kijkje in haar webshop voor alle modellen. Overigens maakt ze ook schoentjes op verzoek, in elk gewenste maat en kleur combinatie. Get inspired!

Handmade baby and children shoes Little King’s | UrbanMoms.nl

Handmade baby and children shoes Little King’s | UrbanMoms.nl

Handmade baby and children shoes Little King’s | UrbanMoms.nlDe schoentjes zijn verkrijgbaar vanaf €69,95. Bekijk alle modellen in de webshop van Little Kings.

(Visited 740 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

4 Comments

    1. Ik snap wat je bedoelt. Sommige merken zijn zooooo slecht voor je portemonnee, maar te leuk om niet te kopen! Gewoon nog even door sparen ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *