Handgemaakte hydrofiele doeken FiFi door Elise | UrbanMoms.nl

HANDGEMAAKTE HYDROFIELE DOEKEN VAN FIFI door Elise

De weken vliegen voorbij met Fiene, geen dag is hetzelfde en ik verveel me geen moment! Het is en blijft genieten. Inmiddels is Fiene maatje 50 alweer ontgroeid, het gaat zo snel! Ook deze maand heb ik weer wat favoriete must-haves op een rijtje gezet.

Om te beginnen heb ik sinds een aantal weken een eigen merkje opgezet, genaamd FiFi. FiFi is een merkje dat hydrofiele doeken handmatig bestempeld. Alle stempels worden met de hand gemaakt waardoor geen één hydrofiele doek hetzelfde is. Ik gebruik de hydrofiele doeken erg veel; om Fiene af te drogen na het badje, ik leg het onder haar hoofdje in bijvoorbeeld haar bedje en op het aankleedkussen vind je er ook altijd één, kortom ze komen altijd van pas! Zo zijn er o.a. hydrofiele doeken met cactusjes, ananasjes, flamingo’s en watermeloentjes, lekker zomers en helemaal van nu.

Handgemaakte hydrofiele doeken FiFi door Elise | UrbanMoms.nl

De hydrofiele doeken van FiFi zijn verkrijgbaar in de webshop van Hola Pequeno en kosten €10,95. Hola Pequeno is een klein merkje voor de allerkleinsten die handbedrukte kleertjes maken, zoals romertjes en t-shirts met stipjes, hartjes en ankertjes.

Maar natuurlijk is er nog veel meer leuks! Zo had de webshop van Krijtwit als eerste in Nederland de primeur om de leuke onesies van Rags to Raches te verkopen. Je moet er als de kippen bij zijn, want op is op! Gelukkig heb ik er voor Fiene één weten te bemachtigen, ook al moet ze nog even wachten totdat ze het aan kan.

Handgemaakte hydrofiele doeken FiFi door Elise | UrbanMoms.nl

(Visited 2.500 times, 1 visits today)
About the author
Elise is mama van Fiene (2015) & Seff (2018), woont samen in Rotterdam en runt haar eigen agentschap met baby & kids lifestyle merken. Naast haar passie voor geuren, make-up en huidverzorging, heeft ze een grote voorliefde voor fashion. Op UrbanMoms deelt ze outfit inspiratie en haar favoriete must-haves.

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *