Hella's Home Eindhoven | UrbanMoms.nl

Hella’s Home: Eindhovens kleurrijkste kadowinkel

Wat voor weer het ook is, in de woon- en cadeauwinkel van Hella’s Home schijnt altijd de zon. De kleurige spullen maken vrolijk én hebberig. Er is veel moois te vinden in het fijne winkeltje van Hella en alles is netjes en met zorg gepresenteerd.

Vrolijke boel

Hella’s Home is dé plek voor het vinden van een origineel cadeautje voor kraambezoek, kinderverjaardag of goede vriendin. Of om je eigen huis op te vrolijken, natuurlijk.  Hella verkoopt prachtige decoratieve spulllen voor de kinderkamer, keuken en woonkamer, óf jezelf.  Handig: er is een fijn speelplekje voor je kind(eren) in de hoek van de winkel.

Een, niet volledige, opsomming: ’fun & funky’ melamine serviesgoed van het Deense RICE, houten en hardkartonnen speelgoed van het Franse merk DJECO, ansichtkaarten van Eindhovense illustrators Illeke en Liekeland, fair trade slangenmanden uit Senegal en schattige lampjes voor de babykamer van A Little Lovely Company.

Hella's Home Eindhoven | UrbanMoms.nl

Mooie spullen met een goed verhaal

Voor alles geldt: het moet een mooi product zijn met een goed verhaal en met liefde gemaakt. Dat kan zijn dat het fairtrade is (de slangenmanden), handgemaakt (sieraden van By Loffs) of gewoon degelijk en duurzaam, zoals het serviesgoed van RICE en het speelgoed van DJECO.  Hella’s Home is de enige dealer van het Deense kwaliteitsmerk RICE en het merk DJECO doet ze samen met één andere dealer in Eindhoven. Het meest trots is Hella op de sieraden van By Loffs. Deze armbanden en oorhangers van glaskraaltjes op een dunne draad zijn handgemaakt in Nepal door vrouwen vanuit huis.

Trots op de wijk

De winkel is in juli 2017 geopend en is te vinden aan het stuk Edisonstraat dat nog volop in ontwikkeling is. De keuze om de winkel te vestigen in de wijk Woensel-West is een bewuste keuze; Hella woont zelf op loopafstand en kan zo haar leven als ondernemer en moeder goed combineren. Ze is trots op haar multiculturele wijk, er hangt een goede sociale vibe en veel wijkbewoners zijn inmiddels vaste klant. Het gaat niet alleen om iets komen kopen, maar ook om een praatje maken, het sociale aspect van samen de wijk invulling geven.

Hella's Home Eindhoven | UrbanMoms.nl

Workshops en waar vind je Hella nog meer

Hella organiseert regelmatig gezellige workshops in de winkel zoals stippen op porselein, hand- en brushletteren en je eigen RICE etagère maken. Om haar winkel te promoten is Hella te vinden op de maandelijkse Feel Good Market op Strijp-S en staat ze met een kraam op (internationale) Ladies Nights of laatst nog op de internationale Vrouwendag in de Eindhovense bibliotheek.  En mocht je niet in de gelegenheid zijn om langs te gaan bij Hella; er is gelukkig ook een webshop, mét gratis inpakservice.

Hella’s Home
Edisonstraat 26
5621 HP Eindhoven

Openingstijden: Ma & Di: 9 – 15 uur/ Wo – Vrij: 9 – 18 uur/ Za: 10 – 17 uur

Hella's Home Eindhoven | UrbanMoms.nl

(Visited 399 times, 1 visits today)
About the author
Neeltje is marketing professional én werkt als sporttrainer voor Viamama Eindhoven. Samen met haar man, hun 3 jonge kinderen en poes Kasih woont ze in Geldrop, op fietsafstand van het zich continue ontwikkelende centrum van Eindhoven. Bewust omgaan met haar tijd, geld en onze planeet vindt ze belangrijk. Graag deelt ze haar tips voor gezellige en bijzondere hotspots met jullie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *