Little Creatieve Factory baby meisje Fiene | UrbanMoms.nl

HERFST EN WINTER OUTFIT INSPIRATIE VOOR [BABY] MEISJES door Elise

Herfst, wat ben je mooi! Mosgroen, okergeel, mosterdgeel, bordeaux, cognac, allemaal warme herfstkleuren. Ook van Fiene kon een herfst foto natuurlijk niet ontbreken.
Het mosterdgele jasje is afkomstig van het Spaanse label Little Creatieve Factory. Dit jonge label, opgericht in Barcelona, staat voor duurzaamheid en exclusiviteit.Ze maken gebruik van eenvoudige pasvormen met spannende patronen en stoffen, oftewel less is more. Ik heb het gecombineerd met beenwarmers van Lullaby Road. Deze beenwarmers zijn ideaal als je kleintje snel koude enkeltjes heeft en je kunt ze overigens ook gebruiken als handwarmers. Het zwart- witte dot broekje, het nieuwe printje van Mingo Kids, vind ik helemaal leuk. Wat vinden jullie van Fiene haar tulband? Ik was bij het zien ervan direct verkocht. De tulbanden van het merkje Diska, zijn er niet enkel voor de kleintjes maar ook voor de mama’s.

Bonpoint baby meisje Fiene | UrbanMoms.nl

Het vestje van Bonpoint komt altijd van pas, gemakkelijk om te combineren en van de perfecte kwaliteit. Onder het vestje draagt Fiene een crème kleurig blouse-je met print van het exclusieve merkje Bonton. Het blousje en het vestje samen creëren een rustig geheel. Het broekje is wederom van Mingo Kids, het fijne van deze broekjes is dat ze je eindeloos kan combineren en het hele jaar door kan dragen. De mini bunny van Maileg, de aller leukste knuffel-familie, is toch te lief?

Little Creatieve Factory baby meisje Fiene | UrbanMoms.nl

Dit jurkje waar een broekje in zit, is wederom van Little Creatieve Factory. Een schattig jurkje maar door stevigere stof en de gekozen kleuren ook heel stoer. Leuk om te combineren met een maillootje, maar kan ook prima met een legging (Imps&Elfs). De schoentjes maken deze outfit nog wat stoerder. De schoentjes van BOOF zijn gemaakt voor kleine boefjes, ze zijn 100% leer dus kunnen tegen een stootje.

*De kleding en accessoires zijn verkrijgbaar bij Pomme de Jus, Bergse Dorpsstraat 109 A, Rotterdam. Enkel de tulband van Diska is niet bij Pomme de Jus verkrijgbaar, voor info bekijk diska.nl.

(Visited 8.023 times, 2 visits today)
About the author
Elise is mama van Fiene (2015) & Seff (2018), woont samen in Rotterdam en runt haar eigen agentschap met baby & kids lifestyle merken. Naast haar passie voor geuren, make-up en huidverzorging, heeft ze een grote voorliefde voor fashion. Op UrbanMoms deelt ze outfit inspiratie en haar favoriete must-haves.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *