Black and white blancket House of Jamie | UrbanMoms.nl

HOLLANDSE TROTS: HOUSE OF JAMIE review black & white blanket ‘special edition’

Al eerder schreven wij over het Nederlandse merk House of Jamie. Eigenaresse Barbara Gouka heeft in 2012 dit mooie label -wat gekenmerkt wordt door een simpele zwarte bow-tie- opgezet. In oktober vorig jaar hebben ze zelfs een kledinglijn voor de allerkleinsten gelanceerd. Hun slabber is misschien wel de bekendste accessoire uit hun collectie, maar weten jullie dat ze ook heel veel andere leuke items hebben? Luierzakken, badhanddoeken, een poef, voedingskussen, slaapzakken en dekentjes. Allemaal met dat welbekende strikje!
Wij kregen van hen een prachtig dekentje toegestuurd om te testen. En waar konden we dat beter doen, dan in de babykamer van mijn vriendin en mommy-to-be Trix.
Dit dekentje (afmeting 100 x 90 cm) past perfect in de kinderwagen of de wieg. Hij is gemaakt van katoen -met een boord van linnen- waardoor je hem makkelijk om een dikkere deken kan slaan en het direct een super schattig effect heeft. Je zou hem ook in de box kunnen leggen (boxkleden zijn binnenkort verkrijgbaar!) of als speelkleed kunnen gebruiken, maar dan is het de vraag hoe lang hij schoon blijft ;)
Dit dekentje (en veel meer leuks) is verkrijgbaar in de webshop van House of Jamie. Get inspired!

Black and white blancket House of Jamie | UrbanMoms.nl

Black and white blancket House of Jamie | UrbanMoms.nlDit dekentje en meer leuke items van House of Jamie zijn verkrijgbaar in hun webshop.

(Visited 521 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *