BONTON flagship store Paris | UrbanMoms.nl

HOT SHOP: BONTON FLAGSHIP STORE IN PARIJS door gastblogger Liz

Even voorstellen; mijn naam is Liz, en ik woon samen met Lou en ons zoontje Flip (2014). We wonen samen in Amsterdam maar reizen graag de wereld over. We zijn altijd op zoek naar nieuwe local hotspots, jonge designers, en trendy gadgets. Steden waar we al vaker zijn geweest ontdekken we opnieuw met de kleine man en een kinderwagen ;-)

Vlakbij het beroemde mode concept store Merci ligt de flagship store van BONTON aan de boulevard Filles Du Calvaire. Het merk heeft meerdere winkels in de stad, maar deze is maar liefst 800m2 verdeeld over 3 verdiepingen. Het is een werkelijk een prachtige winkel. En zoveel te doen. Naast kleding is er ook een shop in een shop gevoel gecreëerd door de boekenwinkel, de kapper en de photobooth. Ik laat Lou met Flip achter bij de photobooth, volledig voorzien van te gekke gadgets om de sfeer in de booth hoog te houden.

BONTON flagship store Paris | UrbanMoms.nl

Ik besluit nog even verder te kijken. De kleding van BONTON is verkrijgbaar van baby tot kinderen van 12 jaar. Het Franse merk wat sinds 2001 bestaat is bekend om hun basics. Zelf beschrijven ze hun stijl als ‘basics sprinkled with colour & fantasy’. Dat kan ik niet ontkennen en de flagship store is helemaal opgezet volgens die kernwaarden. Heel eerlijk maar dat is niet helemaal onze stijl. De accessoires daarentegen zijn wel heel tof. In de winkel liggen namelijk coole Fluor roze ballerina’s (jammer dat Flip geen meisje is), een hippe Paris tote bag, stoere zomer sneakers en een originele baby gift de ‘Born-in-2014-button’. Die gaat natuurlijk mee voor Flip!

BONTON flagship store Paris | UrbanMoms.nl

BONTON flagship store Paris | UrbanMoms.nl

Beneden bij de kassa aangekomen, worden de items mooi verpakt in een originele BONTON tote bag. Precies op tijd, want mijn mannen zijn uitgespeeld bij de photobooth!
Niet in Parijs maar toch graag zo’n BONTON gadget? Gelukkig hebben ze ook een online store!

Bezoek de Flagship store BONTON, 5 boulevard des Filles du Calvaire Paris.
Maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 19.00 uur, kapper gesloten op maandag.

BONTON flagship store Paris | UrbanMoms.nl

BONTON flagship store Paris | UrbanMoms.nl

BONTON flagship store Paris | UrbanMoms.nl

(Visited 472 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *