Petit Jule Búho shirt Marco | UrbanMoms.nl

HOT SHOP: PETIT JULE online fashion concept store voor kids van 0-10 jaar

There’s a new kid in town! Petit Jule heeft eind januari haar virtuele deuren geopend en Nederland is een nieuwe online fashion concept store rijker. Bij Petit Jule vind je baby- en kinderkleding, schoenen en accessoires voor jongens en meisjes van 0 tot 10 jaar, die je niet of nauwelijks in Nederland kunt vinden.

Niet alleen mooi en praktisch…

Voor oprichter Marjolijn is het belangrijk dat de producten niet alleen mooi en praktisch zijn, maar dat deze ook gemaakt worden van high-quality stoffen, duurzaam zijn en gemaakt zijn met respect voor het milieu. Merken als Búho, Douuod, Moumout en Tocotó vintage sluiten daar mooi bij aan.

Afgelopen weekend had ik modelletje Faas voor mijn camera. Hij draagt een aantal verschillende merken die Petit Jule online verkoopt. Stuk voor stuk prachtige items van goede kwaliteit. Bij elke foto vind je het merk en een directe link naar het product. Get inspired en bekijk het complete aanbod aan kinderkleding en accessoires van Petit Jule hier.

Petit Jule Búho shirt Marco | UrbanMoms.nl
Faas draagt een grijs met blauwe longsleeve van Búho en een licht blauw zwembroekje van Tocotó vintage.

Petit Jule Tocotó vintage shirt | UrbanMoms.nl

Petit Jule Tocotó vintage shirt | UrbanMoms.nl
Faas draagt hier een groen/blauw t-shirt van Tocotó vintage.

Petit Jule Douuod shirt | UrbanMoms.nl
Faas draagt hier een donkerblauw t-shirt van Douuod.

Ik heb overigens ook een absolute crush op de badjassen van Moumout. Ze zijn er momenteel in drie maten (1/2, 2/3 en 3/4). Vanaf deze zomer zijn ze leverbaar t/m 7 jaar. Zijn ze niet te leuk!

Moumout badjas Petit Jule | UrbanMoms.nl

Moumout badjas Petit Jule | UrbanMoms.nl

(Visited 728 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *