[HOT SHOP] SELECTED BY JAMES: ONLINE SHOP MET TOF DUURZAAM SPEELGOED | UrbanMoms.nl

[HOT SHOP] SELECTED BY JAMES: ONLINE SHOP MET TOF SPEELGOED

UrbanMoms’ Lucia interviewde Sanne van Selected by James. Lees hieronder haar verhaal.
Vorig jaar januari is Sanne bevallen van haar zoontje James. Omdat ze bij haar zoektocht naar leuk speelgoed voor James vooral producten tegen kwam die niet duurzaam waren, snel stuk gingen of een discutabele herkomst hadden, kwam ze op het idee om een webshop te starten met speelgoed en accessoires die langer mee gaan.Voordat ze haar webshop begon, werkte ze in de Advertising en hield ze zich bezig met reclame en digitale campagnes voor diverse A-merken. Op een gegeven moment ging het kriebelen en besefte ze dat ze meer behoefte had aan vrijheid. Daarom besloot ze iets voor zichzelf te doen en heeft ze nu naast haar freelance werk (in de reclame wereld) een online shop: Selected by James.

Toffe items die ook leuk zijn voor ouders

Naar haar idee zijn de meeste online shops met kinderspeelgoed gericht op de zachte kant van het moederschap. Maar er is ook een andere kant, een shop met kinder speelgoed moet ook leuk zijn voor de vaders. De toffe producten in haar shop zijn daarom niet alleen gericht op jongens en meisjes, maar de spulletjes zijn ook leuk voor ouders. En dat is wat Sanne heel belangrijk vindt. De producten moeten langer leuk zijn en wanneer de kids er niet meer mee spelen, staan ze ook nog eens leuk in het interieur (zoals deze Nesting Dolls bijvoorbeeld).

[HOT SHOP] SELECTED BY JAMES: ONLINE SHOP MET TOF DUURZAAM SPEELGOED | UrbanMoms.nl

Producten met een verhaal

De shop heeft vooral items die niet iedereen heeft. Zo heeft ze in haar shop producten van April Eleven, Corby Tindersticks, Des Enfantillages, Franky’s Playground, Noodoll, norsuStories, Pinch Toys, Rock & Pebble, Sketch inc en Stories for Autumn. Ze ogen allen minimalistisch (en dat maakt ze juist zo tof voor het interieur!). En het leuke is dat de merken allemaal van vrouwen zijn die hun droom achterna zijn gegaan, net zoals Sanne. De producten hebben een verhaal, zijn zelf geschilderd of zelf gemaakt. En wellicht gaat Sanne in de toekomst zelf aan de slag met het maken van tof speelgoed!

Zelf heeft James ook een favoriet: de Grey bear van Corby Tindersticks (zie hoofdfoto).

Wij zijn fan! Wat vind jij? Ontdek de toffe items van Selected by James hier: selectedbyjames.com
Orders uit Nederland van boven de € 75 worden vanaf vandaag gratis verzonden! Om hier gebruik van te maken, kun je bij het afrekenen de code FREESHIPPINGNL invullen.

Red hang gang clothing hanger | UrbanMoms.nl

Pinch Toys | UrbanMoms.nl

[HOT SHOP] SELECTED BY JAMES: ONLINE SHOP MET TOF DUURZAAM SPEELGOED | UrbanMoms.nl

Karl Knob Sketch Inc. | UrbanMoms.nl

(Visited 1.699 times, 1 visits today)
About the author
Lucia is editor en woont samen met haar vriend (én kat!) in het fijne Blijdorp in Rotterdam. Je kunt haar midden in de nacht wakker maken voor een hamburger, of twee. Op UrbanMoms deelt ze food zaken en inspiratie waar ze blij van wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *