Hotshop conceptstore Homestock Eindhoven | UrbanMoms.nl

HOTSHOP: CONCEPTSTORE HOMESTOCK IN EINDHOVEN door Lonneke

Een leuk nieuw adresje in Eindhoven; conceptstore Homestock! Op de nieuwe Emmasingel opende deze zomer het 2e filiaal van dit leuke concept, waar er nog 27 van moeten gaan volgen. Het eerste filiaal zit in Haarlem. Alle Homestock winkels zijn tijdelijk van aard en verkopen limited editions van allerlei producten; van meubels en accessoires tot (kinder-)mode. Het is heerlijk om er rond te struinen, en te snuffelen naar mooie items voor een leuk prijsje. Doordat er van elk item maar een aantal zijn, verandert de collectie continue en is er altijd wel wat nieuws te vinden.

Hotshop conceptstore Homestock Eindhoven | UrbanMoms.nl

Op handgeschreven borden staan teksten die het verhaal achter producten vertellen. Vaak staat ook nog aangegeven hoeveel stuks er van een bepaald product zijn. Het is een toffe combinatie van vintage, trendy en design. Leuk concept, ik ga het zeker in de gaten houden!

Kijk voor meer informatie eens op de Homestock website, Facebookpagina of Instagram.

Hotshop conceptstore Homestock Eindhoven | UrbanMoms.nl

(Visited 838 times, 1 visits today)
About the author
Lonneke woont in Eindhoven met manlief en 2 kids. Ze is drijvende kracht achter WOWN! en blogt op Bubblemint.nl. Ze is gek op design, citytrips en ze gaat er graag op uit met de kids! Op UrbanMoms deelt Lonneke de trendy hotspots in de lichtstad met jullie.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *