Crioll Designshop Eindhoven | UrbanMoms.nl

HOTSHOP: CRIOLL DESIGNSHOP IN EINDHOVEN

Yes! Eindhoven is weer een fijn adresje rijker! Eind vorig jaar opende Crioll Designshop haar deuren in de Bergstraat in Eindhoven. Dit bescheiden winkelpandje staat gezellig vol met prachtige design-interieurmerken als Menu en Normann Copenhagen, maar heeft daarnaast ook een heel tof assortiment aan kids-design!

Merken die je verder in Eindhoven niet tegenkomt als Lucky Boy Sunday, Donna Wilson, Noodoll en Miniwilla kun je hier naar hartenlust vinden. Neem je spaarpot maar mee, want je gaat hier hebberig worden! Het lieve Mexicaanse echtpaar Andres en Gisele verhuisden met hun 2 kinderen naar Nederland en runnen de shop en de webshop hier met groot enthousiasme. Wat een aanwinst! Kijk maar eens op crioll.design voor meer informatie.

De omgeving van de Bergstraat is een leuk stukje Eindhoven, je vindt hier aparte winkeltjes en vele gezellige restaurantjes en koffiebarretjes.

Crioll Designshop Eindhoven | UrbanMoms.nl

Crioll Designshop Eindhoven | UrbanMoms.nl

Crioll Designshop Eindhoven | UrbanMoms.nl

Fotocredits: Bubblemint

(Visited 423 times, 1 visits today)
About the author
Lonneke woont in Eindhoven met manlief en 2 kids. Ze is drijvende kracht achter WOWN! en blogt op Bubblemint.nl. Ze is gek op design, citytrips en ze gaat er graag op uit met de kids! Op UrbanMoms deelt Lonneke de trendy hotspots in de lichtstad met jullie.

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *