Archivestore|UrbanMoms.nl

HOTSPOT AMSTERDAM: ARCHIVE STORE

Oh my, wat een feestje is deze conceptstore. Nu zo’n klein half jaartje gevestigd in Amsterdam. Een conceptstore die buitenlands aanvoelt zodra je een voet over de deur zet. Misschien komt dat ook omdat veel van de spullen die verkocht worden ook gevonden zijn in bijvoorbeeld Parijse winkels. Naast internationale merken ook Nederlandse merken om er een aantal te noemen; Sam & Haas, Linge Particulier, Tamar Mogendorff, Zoe Rumeau, Paris au Mois d’Aout, Repose, Steiff, Moleskine, Ortigia Sicilia, Lola & Kate, Kinfolk en Monocle.

archivestore|UrbanMoms.nl

Maar zoals ik al eerder zei, los van de fijne merken ziet de hele winkel er zo mooi uit. Denk brick walls, mooi opgezette hoekjes, alles, maar dan ook alles zou ik wel willen hebben. Dit is een winkel voor verzamelaars (little gatherers zoals ze het zelf noemen) voor jong en oud. Fijne manden, armbandjes, zeep.. Maar ook unieke items zoals bedden en kasten. Mooie lampen voor de kinderkamer, te gekke Marokkaanse vloerkleden, zacht beddengoed etc.

archivestore|UrbanMoms.nl

archivestore|UrbanMoms.nl

Martine en Anna, de dames achter de winkel zijn zelf dan ook vervend verzamelaars en hebben een goed gevoel voor interieur en mode. Allebei hebben ze al een carrière in de retail en mode achter de rug en ervaring op gedaan. En voordat ze de winkel en website (mocht je niet in de buurt van Amsterdam wonen) openden hadden ze samen al veel succes met het interieur-accessoire merk Lola&Kate.

Archive Store zit gevestigd in hartje Amsterdam, aan de Eerste Looierdwarsstraat 11. Dus ben je in de buurt, of zorg gewoon dat je een keer in de buurt bent en ga inspiraties op doen. Ben er vrijwel zeker van dat je niet met lege handen naar buiten gaat. En oh ja, de buren zijn ook het bezoeken waard, daar zit namelijk de flagshipstore van Grey Label.

archivestore|UrbanMoms.nl

archivestore|UrbanMoms.nl

(Visited 690 times, 1 visits today)
About the author
Evelien is moeder van Piet, Tycho en Mickey Charlotte en woont met haar met man en kinderen vlakbij Amsterdam. Nieuwe fashion merken of hippe must-haves, Evelien vindt ze en deelt ze met jullie op UrbanMoms.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *