kidstokids|UrbanMoms.nl

HOTSPOT AMSTERDAM: KIDS TO KIDS STORE

In de bruisende Pijp in Amsterdam zit een verrassend ruime en lichte winkel met alle baby must-haves die je maar kan bedenken. Kids to Kids richt zich op moeders die graag mooie, kwalitatieve en duurzame producten kopen voor hun baby, maar daarvoor niet de hoofdprijs willen betalen.Ben je zwanger, net bevallen of heb je al een kleintje rondlopen in huis, hier kan je terecht voor super fijne dekentjes, handdoeken, hydrofieldoeken. Want daar kunnen we er niet genoeg van hebben, niet waar?

Anneke en Melanie van Kids to Kids hebben een verfijnde smaak en oog voor detail, dat maakt ze ook kritisch en daarom zijn ze gaande weg steeds meer eigen producten gaan verkopen. Uit eigen ervaring (want allebei hebben ze kleintjes) en omdat ze simpelweg bepaalde producten zelf niet konden vinden zijn ze zelf gaan ontwerpen en produceren. Hierbij altijd met de vraag in het hoofd: waar heeft de moeder behoefte aan? Hierdoor zijn, bijvoorbeeld, de hydrofiele doeken net wat dikker en groter dan gebruikelijk, fijner bij het afdrogen en blijven ze langer mooi en bruikbaar ook na de zoveelste wasbeurt. En de binnenzijde van het verschoonmatje is zo gemaakt dat het zich aanpast aan de lichaamstemperatuur van de baby, geen vervelend koud plastic dus! Verder hebben ze ook super zachte pyjamaatjes, kruippakjes, rompertjes, dekentjes, mooi geïllustreerde kaarten en de heerlijkste slofjes.

naamloos-33 kidstokids|UrbanMoms.nl  naamloos-34

Alles wordt in Portugal geproduceerd. Één van de eigenaressen heeft Portugese roots en zo hebben ze in korte tijd goede en betrouwbare leveranciers gevonden. Inmiddels hebben ze bijna 70 eigen producten en dat aantal groeit hard.

Zo zijn de dames overhemden ook razend populair, ze zijn multifunctioneel en staan prachtig. Er past een zwangere buik in, super leuk met stoere jeans eronder, zijn ze erg handig met borstvoeden en het staat ‘aangekleed’ als je je kraambezoek ontvangt.

Zoals ik al zei Melanie en Anneke werken hard aan het uitbreiden van hun bedrijf en dat kunnen wij alleen maar toejuichen. Ben je in de buurt ga dan zeker eens een kijkje nemen, af en toe hebben ze ook te gekke vintage finds, zoals een opgeknapt oud wiegje.

kidstokids|UrbanMoms.nl

Eerder stelde ik een andere ‘mom boss’ ook al wat persoonlijke vragen en dat deed ik ook bij Anneke, zie hieronder haar antwoorden.

  1. Hoe combineer je werk en privé en heb je het gevoel dat je de juiste balans gevonden (hebt)?

Aangezien ik mijn werk, het merk en de winkel van Kids to Kids, als een tweede baby beschouw lopen werk en privé continue in elkaar over, maar dat is nooit vervelend! Ik zou niet anders willen! In principe werk ik 4 dagen op kantoor en heb ik 1 ‘mama dag’, maar elke dag dat ik niet op kantoor zit of in de winkel sta, check ik toch altijd even mijn mail, zorg ik dat er wat gepost wordt op social media en haal ik daarnaast voortdurend inspiratie uit de plekken of websites die ik bezoek en de Instagram en Facebook accounts die ik volg.

  1. Wat is je favoriete items uit jullie collectie?

Moeilijk! Er zijn er zoveel… Ik heb nu ontzettend veel plezier van onze slaappakjes, omdat ze super zacht zijn en heel gemakkelijk aan en uit gaan. (waar papa ook heel erg blij van wordt!) Daarnaast heb ik ook altijd het verschoonmatje en de luieretui bij me. Ik kan niet zonder!

  1. Wat vind je zelf een absolute must-have voor als je net bevallen bent?

Eigenlijk zijn al onze baby essentials ‘musthaves’… Ik heb in het bijzonder veel plezier (gehad) van onze overhemden voor de mama’s. Super handig tijdens het borstvoeden en je ziet er tenminste ook nog een beetje leuk uit wanneer er kraambezoek langskomt!

  1. Welke ‘bekende’ baby of zijn/haar mama zou je graag in 1 van jullie producten zien? 

Heb je even? Zoontje Monte Pearce van Carice van Houten, dochter Lula Rose van Liv Tyler, dochter James en het tweede kindje van Blake Lively, zoon Jonathan van Anne Hathaway en (uiteraard) de prins en prinses George en Charlotte van Kate en William! Maar eigenlijk word ik blij van elke (on)bekende baby of mama die onze producten met veel plezier draagt of gebruikt!

kidstokids|UrbanMoms.nl

(Visited 425 times, 1 visits today)
About the author
Evelien is moeder van Piet, Tycho en Mickey Charlotte en woont met haar met man en kinderen vlakbij Amsterdam. Nieuwe fashion merken of hippe must-haves, Evelien vindt ze en deelt ze met jullie op UrbanMoms.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *