kleineparade|UrbanMoms.nl

HOTSPOT AMSTERDAM: DE KLEINE PARADE HEEFT EEN TWEEDE VESTIGING

De Amsterdamse Jordaan is weer een fijne winkel rijker. De dames van De Kleine Parade hebben namelijk een tweede vestiging geopend. Aan de Tweede Anjeliersdwarsstraat nummer 15 zit nu een heerlijke winkel met veel, heel veel mooie spulletjes. Na het succes in de Pijp waar we al eerder over schreven en waar ze een fijne conceptstore hebben (incl koffiehoek en atelier), besloot Merel Rietbergen in de Jordaan nóg een winkel te openen. Hier dus geen plek voor een koffietje maar des te meer voor mooie collecties van oa. Mingo Kids, Mio and Co en Emile et Ida.

kleineparade|UrbanMoms.nl

kleineparade|UrbanMoms.nlMaar uiteraard verkopen ze niet alleen kleding, ook te leuke tasjes, boeken, posters, kussens en ander moois om te geven of om je eigen huis mooi mee te maken. En er is ook een kinderkapper, dus neem vooral je kleintje mee voor een knipbeurt ter jij lekker rondsnuffelt.

kleineparade|UrbanMoms.nl

De Jordaan is natuurlijk sowieso een heerlijke buurt om rond te lopen, we hadden het al eerder over twee fijne adresjes in de buurt.

De winkel is open op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag van 10.00-18.00 uur. Op zaterdag is er ook een kinderkapper. En mocht je niet in de buurt wonen, ze hebben ook een webshop met geselecteerde items.

kleineparade|UrbanMoms.nl

(Visited 392 times, 1 visits today)
About the author
Evelien is moeder van Piet, Tycho en Mickey Charlotte en woont met haar met man en kinderen vlakbij Amsterdam. Nieuwe fashion merken of hippe must-haves, Evelien vindt ze en deelt ze met jullie op UrbanMoms.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *