HOTSPOT ANTWERPEN: ME TIME AT NORMO | UrbanMoms.nl

HOTSPOT ANTWERPEN: ME TIME AT NORMO door Anais

Jaren terug toen ik nog voor Vila werkte, ging er een klein koffietentje open, waar je de origineelste koffies kon drinken en ‘bokes’ (boterhammen) kon bestellen. Het was de ideale plek om even de showroom te ontvluchten en frisse lucht te happen.

Een hoog huiskamer gevoel bij Normo

Nu een 8 tal jaar later staat Jens er nog steeds de lekkerste koffies te brouwen, maar is inmiddels verhuist naar een groter hoekpand in de straat. Voor mij de plek bij uitstek om neer te ploffen in een van de zetels met een boekje of met de laptop op de schoot en even te ontstressen… Even niets!
De bediening is er top -wat voor mij erg belangrijk is- en bovendien kan ik er ook altijd moeilijk vertrekken, want Normo heeft een erg hoog huiskamer gevoel. Iedereen kan er bij elkaar aanschuiven of je kunt je rustig alleen terug trekken.

HOTSPOT ANTWERPEN: ME TIME AT NORMO | UrbanMoms.nl

Je kunt gewoon je eigen bokes meenemen!

Normo is uitgegroeid tot een echt Antwerps hip koffie- en theehuis waar je lekkere zoetigheidjes kan bestellen, maar geen boterhammen of broodjes meer. Heel erg leuk is dat je er gewoon je bokes kan meenemen, zolang je maar koffie of thee besteld (wat heel erg veel ouders doen als ze de kids uit school gaan ophalen voor ze huiswaarts keren).

Deze keer ging ik voor de chocolade broodpudding & jasmijn thee, maar mijn ‘old time favorite’ is zeker de chai latte . Super leuke formule bij Normo is dat je voor een refill mag gaan van de thee! Doen!
Wat mij betreft stipt op nummer 1 van de unieke koffiebars in Antwerpen!

Je vind Normo aan de Minderbroedersrui 30 in Antwerpen. Open van maandag t/m vrijdag van 8.30-18.30u en op zaterdag van 10.00-18.00 uur. Gesloten op zondag en op feestdagen. 

HOTSPOT ANTWERPEN: ME TIME AT NORMO | UrbanMoms.nl

HOTSPOT ANTWERPEN: ME TIME AT NORMO | UrbanMoms.nl

(Visited 294 times, 2 visits today)
About the author
Anaïs is mama van Lou (2012) en werkt als accountmanager bij Bugaboo. Ze woont in Brabant, maar als rasechte Antwerpse gaat haar hart nog steeds sneller slaan voor deze prachtige stad aan de Schelde. Zij tipt jullie regelmatig de leukste shops en hotspots.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *