Hotspot Backyard Antwerpen | UrbanMoms.nl

HOTSPOT BACKYARD IN ANTWERPEN even weg midden in de oude binnenstad door Anaïs

Een oude bekende van me heeft een tijdje terug zijn nieuwe zaak geopend, dus werd het de hoogste tijd om even persoonlijk te gaan kijken naar de Backyard! De Antwerpse oude binnenstad is weer helemaal aan het opleven en daar vinden we de Backyard ook terug, achter de oude markt en de kathedraal. Van zodra je binnenstapt, waan je je meteen in een andere stad: de Parijse sfeer en het strakke design hebben iets huislijke en cosy.

De 2 terrassen geven je de keuze om: of de sfeer van Antwerpen op te snuiven aan de straatkant of je lekker terug te trekken in de achtertuin. Als je achterin zit, zit je ook even weg van de drukte. En dat midden in de stad, heerlijk!

Hotspot Backyard Antwerpen | UrbanMoms.nl
Pic credits: Backyard

Je kan er lekker borrelen, lunchen of dineren. De kaart biedt een perfect assortiment van verschillende gerechten – waarbij er ook aan vegetariërs is gedacht! En als grote crème brûlée liefhebster kan ik die dus ook niet laten staan :)
Alles wordt met de grootste zorg op tafel gezet en de bediening is uiterst attent.

Het plaatje klopt: de stijl, het design & de inrichting van het pand is tot in de puntjes uitgewerkt en ziet er top uit! Ik kan maar 1 ding zeggen: proficiat Oli, wederom erg stijlvol gedaan!

Backyard vind je aan de Grote Markt 52 in Antwerpen.

Hotspot Backyard Antwerpen | UrbanMoms.nl
Pic credits: Instagram Backyard

(Visited 649 times, 1 visits today)
About the author
Anaïs is mama van Lou (2012) en werkt als accountmanager bij Bugaboo. Ze woont in Brabant, maar als rasechte Antwerpse gaat haar hart nog steeds sneller slaan voor deze prachtige stad aan de Schelde. Zij tipt jullie regelmatig de leukste shops en hotspots.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *