Hotspot Baker & More Rotterdam | UrbanMoms.nl

HOTSPOT: BAKER & MOORE IN ROTTERDAM -tried & tested-

Sinds twee maanden is Rotterdam een nieuwe hotspot rijker: Baker & Moore aan de Westblaak 147. Tijd om met de boys een bezoekje te brengen aan deze ontbijt en lunchbar in hartje Rotterdam. Het was een zonnige dag, dus binnen hebben we niet gezeten maar juist heerlijk buiten! Op dit stukje van de Westblaak is de stoep heel breed en kunnen kids ongestoord spelen en rond rennen. Mocht het nu regenen, geen punt, want binnen (boven) hebben ze een speciaal kinderhoekje ingericht. Ideaal. En voor jongens doet zo’n ‘racebaan’ het natuurlijk altijd goed!

Zelf je eigen broodje samenstellen

Het concept van Baker & Moore is simpel; CIY, create it yourself. Je besteld je broodje aan de counter en kunt het naar eigen wens samenstellen. Het ontbijt schijnt in buffetvorm te zijn, maar dat heb ik zelf nog niet kunnen testen. De prijs kwaliteit is super goed. Simpel, maar goed eten. Goede producten en geen ingewikkelde kaart. En je kunt er een ‘gewone’ cola bestellen (tot grote vreugde van Sander). In Rotterdam lijk je geen normale Coca-Cola meer te kunnen bestellen, maar alleen Fitz-cola of andere ‘gezonde’ of biologische varianten. Hier vind je dus lekkere en simpele sandwiches van goede producten en heerlijke sapjes. ‘Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg’ zeggen wij dan in Rotterdam ;)

Hotspot Baker & More Rotterdam | UrbanMoms.nl

Ook een fijne werkplek

Baker & Moore is 7 dagen per week geopend en vanaf 7.30 uur wordt er ontbijt geserveerd. Op de bovenverdieping hebben ze werkplekken gerealiseerd, zijn er extra stopcontacten gemaakt en is natuurlijk gratis Wifi. Een perfecte spot om een dagje op locatie te werken.

Wij komen zeker nog eens terug! Baker & Moore vind je aan de Westblaak 147 in Rotterdam. Meer informatie vind je op hun website.

Hotspot Baker & More Rotterdam | UrbanMoms.nl

Hotspot Baker & More Rotterdam | UrbanMoms.nl

Hotspot Baker & More Rotterdam | UrbanMoms.nl

(Visited 1.445 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

3 Comments

  1. Leuk om te lezen! Ik rij er vaker langs maar nog nooit geweest en wilde er nog steeds heen gaan. Altijd zo fijn als de kinderen ff hun gang kunnen gaan (en wij ook :D) zoek wel vaker dit soort kidsproof plekjes. Watertuin Schiedam (zie fb), die heb ik afgelopen week ontdekt. Wat een heerlijk plekje waar de kids lekker buiten in het speeltuintje kunnen spelen. Jammer dat ze de bal niet mee hadden anders hadden ze ook nog kunnen voetballen op het pleintje maar een prachtig uitzicht op je kids vanuit het restaurant terwijl je lekker aan het eten bent. De kids blij, wij blij :D Wij hebben er geluncht, echt een aanrader!

    1. Wat goed Vivi, dank voor de tip ook! In Rotterdam komen steeds meer van dit soort fijne plekken, denk aan de recent geopende Ver Van Hier en KEET! Worden wij blij van =)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *