We Love This City Den Haag | UrbanMoms.nl

HOTSPOT DEN HAAG: CONCEPT STORE WE LOVE THIS CITY

Pop-up store WE LOVE THIS CITY heeft inmiddels haar deuren gesloten. Iets verderop in de Prinsestraat opent 4 november 2015 een gloednieuwe conceptstore met fashion, sieraden, meubels, woon-items en food & drinks…

Vandaag deel ik mijn allereerste hotspot met jullie: WE LOVE THIS CITY. Een initiatief van SHPPR events, ook wel bekend van de Swan Market en de net geopende shop SHPPR x Bonbon on the Block aan de Papestraat 11 in Den Haag

WE LOVE THIS CITY is een concept store waar 8 creatieve ondernemers de winkel vullen met unieke producten. Shoppen, geïnspireerd raken en ontmoeten, daar staat WE LOVE THIS CITY voor.

We Love This City Den Haag | UrbanMoms.nl

We Love This City Den Haag | UrbanMoms.nl

De concept store ligt op een geweldige locatie, namelijk het Noordeinde. Het Noordeinde in Den Haag is een historisch unieke plek met een geheel eigen karakter. Waar anders in Nederland vind je een winkelgebied rondom een Koninklijk paleis? De concept store heeft een fijne sfeer. Je wordt er vriendelijk geholpen en uiteraard kun je er terecht voor mooie kleding en tassen, originele cadeaus en accessoires maar ook voor een heerlijke latte. Denk daarbij aan de toffe shirts van Cotton Candies, mooie leren tassen van Willemijn van Dijk en ook de fantastische vintage meubels van De Verbaasde Ree.
Momenteel is de concept store tot eind juli te vinden op het Noordeinde 109 in Den Haag. Zeker de moeite waard om eens te bezoeken!

We Love This City Den Haag | UrbanMoms.nl

(Visited 1.261 times, 1 visits today)
About the author
Brenda is moeder van Kian (2009) en eigenaresse van de webshop en winkel Kids Department. Met haar man en zoontje woont ze in Den Haag.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *