Taska Den Haag | UrbanMoms.nl

HOTSHOP DEN HAAG: Tas-Ka, blijmaker voor mama’s en mini’s

Een winkel die je zeker niet mag overslaan als je in Den Haag bent, is Tas-Ka, de conceptstore van Jantien Baas en Hester Worst in het Haagse Zeeheldenkwartier. De twee textielontwerpers verhuisden in juni 2015 naar een groter pand in dezelfde straat en openden er ook gelijk een kinderwinkel bij: Inimini Tas-Ka. Perfect, want hierdoor kun je er niet alleen terecht voor stijlvolle woonaccessoires, maar shop je er ook de mooiste kinderspullen.

Taska Den Haag | UrbanMoms.nl

Jantien en Hester verkopen in hun winkel allereerst ontwerpen uit hun eigen collectie: dekbedovertrekken, kussens, pakpapier, houten kapstokken en broodplanken. Voor een groot deel allemaal zelf gemaakt of bedacht in het atelier achter in de winkel. Het atelier vormt één geheel met de winkelruimte, waardoor je met een beetje geluk de ontwerpers ook in actie kunt zien, achter de naaimachine of aan de tekentafel. En dat is juist wat Tas-Ka zo bijzonder maakt: het is een winkel en werkruimte in één.

Taska Den Haag | UrbanMoms.nl

Taska Den Haag | UrbanMoms.nl

Buiten de eigen collectie, vind je bij Tas-Ka ook producten van andere ontwerpers. Lampen van Studio Snowpuppe, meubilair van Hay, servies van Marimekko en schalen gemaakt door Japanse ambachtslieden. Bij Inimini Tas-Ka kun je onder andere terecht voor mooi houten speelgoed, kinderboeken, een stijlvolle mobiel voor boven de box, slaapzakken, meubilair voor op de kinderkamer en de dekens en knuffels van Donna Wilson. Als richtlijn voor de collectie geldt: alles wat Jantien en Hester zelf mooi vinden en zouden kopen voor hun eigen kinderen. Kortom, een mooie mix waar je heel blij van wordt!

Tas-Ka vind je aan de Prins Hendrikstraat 98 + 104
Openingstijden: di t/m vrij 12:00 tot 18:00 uur, za 10:00 tot 17:00 uur

Taska Den Haag | UrbanMoms.nl

Taska Den Haag | UrbanMoms.nl

Foto’s: Michiel Boelens

(Visited 1.007 times, 1 visits today)
About the author
Lotte (32) is freelance tekstschrijver, woont samen en is mama van Loek ('15). Zij woonde tot voor kort in Den Haag, maar heeft de mooie stad achter de duinen inmiddels ingeruild voor Haarlem. Op de blog deelt ze leuke hotspots en fijne kinderboeken tips.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *