Pim Coffee Sandwiches & Vintage | UrbanMoms.nl

HOTSPOT DEN HAAG: PIM COFFEE SANDWICHES & VINTAGE

De afgelopen jaren zijn er in het Haagse Zeeheldenkwartier steeds meer leuke zaakjes bijgekomen. Eén daarvan is Pim Coffee Sandwiches & Vintage, een plek waar ik geregeld kom. De kaart is fijn, het is er kidsproof (met speelgoedbak en verschoningsplek) en met een beetje geluk zit je heerlijk in de zon op het terras.
Pim Coffee Sandwiches & Vintage voelt een beetje alsof je bij bekenden over de vloer bent. Er heerst een relaxte huiskamersfeer, inclusief plofbank en leestafel. In de kast aan de wand staan oude blikken, kommen en schalen. Aan de knop van de verwarming hangen leren damestassen. Allemaal vintage vondsten van eigenaresse Sharon Siebert die zelf erg van vintage houdt. In haar zaak heeft ze haar grote liefdes bijeengebracht: koffie, gezond eten en vintage. En dat alles opgedragen aan haar vader Pim, naar wie de zaak vernoemd is. Bij Pim kun je ongegeneerd de krant lezen, bijpraten met vrienden of je laptop uitklappen om wat werk gedaan te krijgen. Alles kan en iedereen is welkom.

Pim Coffee Sandwiches & Vintage | UrbanMoms.nl

Fijn ontbijt, lunch en gezonde sappen

Bij Pim kun je terecht voor ontbijt (de hele dag door), lunch, goede koffie (van Bocca) of een borrelhap. Daarnaast staan er ook verse sappen en smoothies op de kaart. Zoals de krachtpatser met appel, wortel, gember en biet of een groene detoxsmoothie met spinazie, kokoswater, frambozen en chiazaad. Blij word ik ook van de matcha latte, op de kaart omschreven als de ‘groene thee latte’, van de versgebakken zoetigheden en de mogelijkheid om de melk in je koffie te vervangen door soja-, kokos- of amandelmelk. Mocht je trouwens voor zoet gaan, ga dan zeker eerst even langs de vitrine bij de toonbank om te zien wat ze die dag voor lekkers hebben. De keuze is vaak groot. Enjoy!

Pim Coffee Sandwiches & Vintage | UrbanMoms.nl

Pim Coffee Sandwiches & Vintage vind je aan de Prins Hendrikstraat 113 in Den Haag. Er zit sinds september 2015 ook een vestiging -met groot terras- in het centrum, het adres is Wagenstraat 144.

Openingstijden Pim:
Maandag, van 10.00 tot 18.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur
Zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur

Pim Coffee Sandwiches & Vintage | UrbanMoms.nl

Pim Coffee Sandwiches & Vintage | UrbanMoms.nl

Pim Coffee Sandwiches & Vintage | UrbanMoms.nl

Foto’s: Michiel Boelens

(Visited 1.386 times, 1 visits today)
About the author
Lotte (32) is freelance tekstschrijver, woont samen en is mama van Loek ('15). Zij woonde tot voor kort in Den Haag, maar heeft de mooie stad achter de duinen inmiddels ingeruild voor Haarlem. Op de blog deelt ze leuke hotspots en fijne kinderboeken tips.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *