MiniMarkt Haarlem | UrbanMoms.nl

HOTSPOT HAARLEM: MINIMARKT

Blogger Evelien kondigde het enige tijd geleden al aan: conceptstore MiniMarkt Bloemendaal verhuist naar Haarlem. Inmiddels heeft eind 2016 MiniMarkt Haarlem zijn deuren geopend en de conceptstore voor families, zoals het zich laat noemen, is werkelijk prachtig geworden.

Van meubelzaak naar inspirerende conceptstore

Het is niet meer voor te stellen dat dit voorheen een meubelzaak was, tot de nok volgestouwd met meubels, dat het pand uit de 19e eeuw geen recht deed. Eigenaresse Josien vertelt mij enthousiast dat de winkel van binnen nog een hele restyling moest ondergaan, maar het is haar zeker gelukt. Vooral de lichtkoepels achterin geven een open en ruimtelijk gevoel, wat echter ook wel kan kloppen aangezien de winkel maar liefst 250 m2 groot is.

MiniMarkt Haarlem | UrbanMoms.nl

Kroost is natuurlijk ook welkom

Dit is dan ook een perfecte plek om met je kroost door te brengen op een (regenachtige) dag. Terwijl zij spelen met de treinbaan, kun jij rondneuzen tussen de kleding van o.a. de merken GoSoaky, Bobo Choses, Mini Rodini, Emile et Ida, Soft Gallery en The Animals Observatory.

Feestje in het verschiet? Stop die eigenzinnige kado’s maar in je winkelmand, want voor jong en oud kun je hier terecht.
Is de kinderkamer of jouw eigen interieur aan een metamorfose toe, dan weet MiniMarkt hier wel raad mee. Met o.a. Numero 74, Nobodinoz, Bloomingville, House doctor, Meri Meri en Rice in huis knapt alles op.

MiniMarkt Haarlem | UrbanMoms.nl

MiniMarkt Haarlem | UrbanMoms.nl

Knippen kan hier ook!

Nog even tussen het spelen door een knipbeurt krijgen van kinderkapper Lonneke, geen probleem. Van al dat spelen en shoppen krijg je wel trek. Gezeul met eigen eten en pakjes drinken is niet nodig. MiniMarkt serveert de lekkerste huisgemaakte taarten, brood van Handgemaakt brood, quiches, Bocca koffie en biologische verse sappen. Aan de kleintjes is ook gedacht, daarvoor is een aparte menukaart.

MiniMarkt kapper Haarlem | UrbanMoms.nl

Wat kunnen we nog meer verwachten?

Een stille wens is het toevoegen van een eigen productlijn aan het assortiment. Verder wilt Josien in de toekomst graag uitbreiden naar vestigingen in andere steden. Genoeg ideeën, maar voor nu eerst focussen op de winkels in Haarlem en Amsterdam Zuid én op de heerlijke webshop: www.minimarkt-store.com. Dat laatste is altijd handig, mocht je net even geen zin hebben om de stad in te gaan.

// MiniMarkt Haarlem vind je aan Kruisstraat 11 in Haarlem //
Openingstijden: maandag t/m vrijdag 9:00-17:30 uur, zaterdag en zondag 10:00-17:30 uur
En ook via hun online winkel shop je de mooiste spulletjes!

MiniMarkt Haarlem | UrbanMoms.nl

(Visited 1.023 times, 1 visits today)
About the author
Maureen (34) woont in Haarlem en is moeder van Bo (aug ’13). Na haar opleiding aan Academie Artemis is zij inmiddels freelance beeldredacteur en stylist voor o.a. Kek Mama en helpt met MakeYourBrand.nl merken aan een eigen stijl en identiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *