Hotspot MaMa Kelly Den Haag | UrbanMoms.nl

HOTSPOT: LUNCH OF DINER BIJ MAMA KELLY IN DEN HAAG

Vandaag deel ik mijn tweede hotspot in Den Haag met jullie: urban bistro MaMa Kelly! Via Facebook stuitte ik geregeld op hun pagina. MaMa Kelly heeft namelijk recent haar deuren geopend in het voormalige ketelhuis van de Caballerofabriek. De vele enthousiaste reacties, maakte mij nieuwsgierig.

Wij zijn er op een zondagmiddag met het gezin gaan lunchen. Het weer viel wat tegen, waardoor we niet buiten op het terras hebben kunnen lunchen, maar binnen zitten is er ook zeker geen straf! Wat een uitstraling heeft het restaurant! Het plaatje klopt helemaal.

Hotspot MaMa Kelly Den Haag | UrbanMoms.nl

Geen ingewikkelde menukaart

Bij MaMa Kelly is er geen sprake van een uitgebreide menukaart, maar er is meer dan voldoende keuze. Vooral de Flammkuchen vielen in goede smaak bij de heren. Kian koos de nutella, banaan en slagroom versie. Zelf koos ik voor het brood met carpaccio. Dit bleek een prima keuze te zijn.
Voor het diner is er ook geen sprake van een ingewikkelde menukaart: het is óf kip óf kreeft met daarnaast een aantal steaks en vegetarische gerechten… Zo simpel is het!

Hotspot MaMa Kelly Den Haag | UrbanMoms.nl

Hotspot MaMa Kelly Den Haag | UrbanMoms.nl

Ook aan de kids is gedacht

Bij MaMa Kelly denken ze ook aan de kinderen. Zo kregen alle kinderen een kleurboek en kleurpotloden. Je hoeft hier niet eens om te vragen, dit kwamen ze direct bij aankomst brengen.
Daarbij ligt MaMa Kelly direct aan een jachthaven en is er mogelijkheid tot het aanleggen van boten. Dus besluit je op een mooie dag heerlijk te gaan varen, leg dan hier eens aan voor een heerlijke lunch. Wat ons betreft, zeker een aanrader voor jong en oud!

Je vind MaMa Kelly aan de Saturnusstraat 100 in Den Haag. En meer informatie vind je hier.

Hotspot MaMa Kelly Den Haag | UrbanMoms.nl

(Visited 1.101 times, 1 visits today)
About the author
Brenda is moeder van Kian (2009) en eigenaresse van de webshop en winkel Kids Department. Met haar man en zoontje woont ze in Den Haag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *