Mangiare Rotterdam | UrbanMoms.nl

HOTSPOT: MANGIARE OPENT 2e ZAAK IN ROTTERDAM

Op de Van Oldenbarneveltstraat is Mangiare al lange tijd een begrip. Beroemd om de grote keuze aan verse antipasti, spaghetti parmigiano en lasagne porcini/truffel; onder Rotterdammers daarnaast geliefd om de no-nonsense sfeer. Sinds deze week is Mangiare ook te vinden op de Pannekoekstraat 93A in het pand van voormalige smaakatelier Zoet & Zout.

De Pannekoekstraat is ongekend populair, mede door café Bokaal, sapbar Sajoer en boetieks als Louen, Imagine by Kim en Fleur. Door de Volkskrant werd de straat eerder deze maand bestempeld als zwaar upcoming door de kleine maar mooie zaakjes. De meeste panden in het stuk waar Mangiare is gevestigd zijn inderdaad niet al te groot. In het tweede Mangiare is plek voor zo’n 25 gasten aan de grote bar of één van de tafels. Ook staand eten kan in het knusse restaurant en dat is misschien wel de beste plek. Middenin de zaak en pal onder een pikante foto van Mangiare’s knappe mannelijke brigade. Het grote terras op het pleintje biedt plek aan ruim 50 gasten.

De keuken van Mangiare is min of meer zoals de vestiging op de Van Oldenbarneveltstraat. Er staat een grote vitrine met verse antipasti, vleeswaren en kazen en verder zijn er verschillende pasta’s, lasagna’s en dagelijks wisselende specialiteiten. Mangiare op de Pannekoekstraat is maandag gesloten, dinsdag t/m zondag geopend voor lunch en donderdag t/m zondag ook geopend voor diner.

Over Mangiare

Mangiare bestaat ruim 12 jaar en wordt gerund door eigenaresse Aggy Kan. Verantwoordelijk voor de keuken is Marlous van Schouwen. Naast lunch en diner verzorgt Mangiare ook take-away, cateringen en op de Van Oldenbarneveltstraat kookworkshops tot zo’n 25 personen.
Kijk voor meer informatie op de website van Mangiare.

(Visited 819 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *