HOTSPOT ROTTERDAM: UITBEREIDING VOOR ‘UIT JE EIGEN STAD’

Stadboerderij Uit je eigen stad | UrbanMoms.nl

Eén van mijn -persoonlijk- favoriete plekjes in Rotterdam is Uit Je Eigen Stad. Toen UrbanMoms net live ging -in augustus 2013- schreef ik er al een blog over. En nog steeds kom ik er met of zonder mijn mannen nog heel regelmatig. Het is zo’n fijne plek met (h)eerlijk eten! En ik heb goed nieuws!
Stadsboerderij Uit Je Eigen Stad bereid uit naar het Centraal Station.

Zoals ze zelf zeggen: ‘Uit Je Eigen Stad CS wordt dé plek waar je met een lokaal en gezond ontbijt de dag goed van start gaat. Daarnaast wordt het de plek waar je luncht met vrienden of waar je op ons supersnelle wifi-netwerk in no-time al je e-mail weg kunt werken. Ook wordt het een plek waar je na je kop koffie gewoon naar de wc kan. Zo ben je als reiziger en bezoeker van alle gemakken voorzien.’

Rotterdam CS veroveren met vers, gezond en lokaal eten!

Al heel wat jaren is Uit Je Eigen Stad dus al succesvol bij het Marconiplein. En omdat er steeds meer vraag kwam voor méér Uit Je Eigen Stad dichter bij het centrum, kiezen ze nu voor crowdfunding zodat ze (hopelijk) op deze manier hun 2e locatie kunnen realiseren en medio 2016 open kunnen in hartje Rotterdam.

Wil jij hen meehelpen om een 2e Uit Je Eigen Stad te realiseren? Kijk dan eens op deze website en help hen om dit doel te bereiken.

Mocht je nu meteen zin krijgen in een goede lunch of lekker diner (met of zonder kids)? Lees dan deze blog nog eens na.

(Visited 238 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *