Holztiger dieren | UrbanMoms.nl

HOUTEN SPEELGOED: DE MOOISTE HOUTEN DIEREN

Vanaf het eerste moment dat ik ze in de winkel zag staan, was ik op slag verliefd op deze prachtige dieren van Holztiger. Ze zijn stuk voor stuk handgemaakt. Glad en mooi afgerond en beschilderd met verf op waterbasis. Veilig om mee te spelen dus.

Laat je kindje in zijn fantasie op safari gaan en de big five tegenkomen. Of reis af naar Nieuw Zeeland om orka’s, pinguïns en vogels te spotten. Zelf gaf ik onze zoon een olifant ter voorbereiding op de olifantensafari tijdens onze reis naar Sri Lanka*. Houd je het liever dichterbij huis, ga dan voor de kinderboerderij dieren.

Buiten de speelhoek zijn deze dieren een echt pronkstuk op iedere baby of kinderkamer. Perfect dus als kraam of verjaardagskado. Of voor de aankomende feestdagen.

Verkrijgbaar bij diverse online shops en kinderwinkels, zoals Gras Onder Je Voeten.

* Esther is momenteel in Sri Lanka. Wil je haar en haar gezin op reis volgen, kijk dan eens op haar Instagram.

(Visited 2.023 times, 1 visits today)
About the author
Esther (34) woont samen met haar man en zoon Jim (okt '15) in Amsterdam en werkt als communicatieadviseur. Ze houdt van avontuur en reizen. Zo hebben zij net een jaar in Berlijn gewoond en gewerkt. Als kersverse moeder heeft Esther veel te ontdekken en deelt dit graag met jullie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *