Icecream Bandits | UrbanMoms.nl

ICECREAM BANDITS handgemaakte unisex kinderkleding

Elise schreef vorige week over het Nederlandse label Mingo kids, een Nederlands merk met Scandinavische roots. Een ander fijn merk met coole basics, ook van Nederlandse bodem, is Icecream Bandits. Dit vrij nieuwe merk wordt met zorg en aandacht gemaakt door oprichtster Ingeborg. De stoffen zoekt ze zelf uit en zijn zacht, comfortabel en bijna alle items zijn unisex. Je kan ze dus makkelijk combineren voor jongens en meisjes.

Prachtige fit en mooie stoffen

Zelf ben ik vooral blij verrast door de mooie fit. Flint is lang en slank en de items zitten prachtig bij hem. De sweater is langer en kan voor meisjes als jurkje worden gedragen. Maar dus ook prima geschikt voor boys. Juist leuk, zo’n langere look. Ook de baggy pants sluit bij zijn kuiten mooi aan.

De oversized vanilla sweater kan gedragen worden als jurkje, leuk met bijvoorbeeld kniekousen en een stoere sneaker, maar kan ook prima gecombineerd worden met het vanilla rokje of harembroekje. Fiene draagt hieronder de sweater én het rokje samen. In de stof zit een fijn spikkeltje wat een leuk effect geeft.

Icecream Bandits | UrbanMoms.nl

Check icecreambandits.nl om de collectie te bekijken.

(Visited 1.075 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *