In The Pudding Club verwenbox | UrbanMoms.nl

IN THE PUDDING CLUB: HIPPE VERWENBOXEN VOOR ALS JE ZWANGER BENT

Soms word ik enorm verrast én enthousiast van creatieve initiatieven, die er niet alleen te gek uit zien maar ook nog eens super leuk en functioneel zijn. Een tijdje geleden werd ik gemaild door Carlijn. Zij is initiatiefneemster van In The Pudding Club. Met haar 8 hoogwaardige, informatieve en hippe verwenboxen wil zij zwangere vrouwen helpen de zwangerschap inzichtelijk, makkelijker en leuk(er) te maken. In samenwerking met verschillende zwangerschapsexperts op het gebied van verloskunde, beweging, voeding en praktische to do-lists biedt zij relevante informatie. Niet op een belerende manier, maar juist op een manier dat je er blij van wordt!

Carlijn: “Wat mijn grootste drijfveer is geweest in het opzetten van dit concept is om behapbare en betrouwbare informatie te koppelen aan fijne, praktische producten. Dit, om een inhoudelijk en tegelijk feestelijk product voor zwangere vrouwen te creëren, waarbij ze even bewuste aandacht aan zichzelf geven tijdens hun zwangerschap.

In the pudding club’ is een synoniem voor ‘being pregnant’ of ‘a bun in the oven’. In de jaren ’70 werd de term vaak gebruikt in de urban sferen van Londen.

In The Pudding Club verwenbox | UrbanMoms.nl

Een verwenbox om blij van te worden

Mijn schoonzusje is inmiddels bijna uitgerekend (en ik word voor het eerst tante!) en ik mocht haar blij maken met een box voor de 9 maanden-periode. Een feestje om te geven en te krijgen! De cadeautjes zijn met aandacht ingepakt en de vormgeving klopt tot aan de kleinste details. Love it!
De 5 iconen You, Nutri, Fit, Prep en Baby komen terug in iedere box en bij ieder icoon hoort een advieskaart en een product. Er zit dus ook altijd een item voor jezelf in de box. M’n schoonzusje moest even slikken van de ‘bottom spray’ voor ‘down under’, maar we hebben er smakelijk om gelachen. Dit soort zaken koop je nu eenmaal niet gemakkelijk voor jezelf, maar zorgt wel voor verlichting de eerste dagen na de geboorte ;).

In The Pudding Club verwenbox | UrbanMoms.nl

Welke boxen zijn er?

Er is keuze uit 8 verschillende boxen. Van de Kick-off Pregnancy box tot aan de After Labor box:
• Kick-off Pregnancy box = Month 1 t/m 3: €119,95 (t.w.v. €155)
• Month 4, Month 5, Month 6, Month 7, Month 8 box: €59,95 (t.w.v. €80 tot €85)
• Month 9 box (€69,95, t.w.v. €90 tot €95)
• After Labor box (€69,95, t.w.v. €90 tot €95)

De box is maandelijks per box, eenmalig of alle boxen in een keer te bestellen. Het is dus ook heel geschikt om als cadeau te geven. Je kan instappen en opzeggen wanneer je wil. Easy as that!

Wij zijn fan en hopen dat jullie er net zo blij van worden als wij. Kijk voor meer informatie maar eens op inthepuddingclub.com.

In The Pudding Club verwenbox | UrbanMoms.nl

(Visited 892 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *