Indikidual|UrbanMoms.nl

INDIKIDUAL AW16: IMAGINARY FRIENDS

Vrolijk word je in ieder geval zeker van deze nieuwe collectie van Indikidual.Indikidual is een Engels merk met vooral unisex stukken in de collectie. Want wie zegt dat meisjes geen blauw kunnen dragen en jongens geen roze is niet meer van deze tijd. Alles is heel makkelijk te combineren, ‘mix ’n match’ zoals ze dat ook wel noemen.

Indikidual|UrbanMoms.nl

Indikidual|UrbanMoms.nl

Wij vinden de knallende kleuren en leuke prints super leuk, ze maken een outfit echt net even anders en dus helemaal af. Die bananen zijn toch té leuk, net als het zigzag motief wat in verschillende kleuren terugkomt.

De AW collectie is geïnspireerd op de tekeningetjes van het dochtertje van Syreeta Johnson, de oprichtster van Indikidual, die op een regenachtige dag zat te kleuren. Haar denkbeeldige vriendjes kregen gezichtjes en handen en voeten en kwamen zo tot leven. Ook kleine streepjes (de regen) en confetti stippen maken de collectie compleet. Met in het achterhoofd uiteraard het vereiste dat kinderen er lekker in moeten kunnen spelen. De stoffen zijn (uiteraard) van 100% organisch katoen.

Sinds dit seizoen gaan de maten zelfs tot 10 jaar, dus voor baby’s heerlijke rompers en speelpakjes en voor tienjarigen ook leggings, truien en gave jassen. Er is hier veel moois en leuks te vinden. In Nederland verkopen de volgende winkel het; Big en Belg, Grom en Little Sahou.

Indikidual|UrbanMoms.nl

Indikidual|UrbanMoms.nl

Indikidual|UrbanMoms.nl

(Visited 444 times, 1 visits today)
About the author
Evelien is moeder van Piet, Tycho en Mickey Charlotte en woont met haar met man en kinderen vlakbij Amsterdam. Nieuwe fashion merken of hippe must-haves, Evelien vindt ze en deelt ze met jullie op UrbanMoms.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *