Little Cocoa Bean & Agatha Cub for Sama Sama Shop | UrbanMoms.nl

INSPIRATIE LOOK: LITTLE COCOA BEAN & MINI RODINI VOOR SAMA SAMA SHOP

Zelf ben ik altijd op zoek naar nieuwe merken en webshops waar ik de leukste items voor Flint kan scoren. Daarom was ik zo blij dat Siebeke mij mailde! Zij startte een jaar geleden haar eigen biologische kinderkledinglabel Sama Sama, welke zij online verkoopt in haar eigen webshop: Sama Sama Shop. En ‘shame on me’, want ik kende haar webshop nog niet. Daarom is het de hoogste tijd om haar webshop eens aan jullie voor te stellen!

Sama Sama Shop dus. En naast het label Sama Sama is het assortiment van de shop uitgebereid met een aantal prachtige merken; Little Cocoa Bean, Thief & Bandit, Mini Rodini, Agatha Cub en Lion of Leisure. Allemaal merken die zich die bezig houden met het welzijn van het milieu. En laat dit nu een belangrijk punt zijn voor Sama Sama Shop.

Neem zeker eens een kijkje in de Sama Sama Shop! Flint draagt hier een luipaard trui van Little Cocoa Bean en een stoere pet van Agatha Cub. Stijn draagt ook een trui van Cocoa Bean en een legging van Mini Rodini. Get inspired!

Little Cocoa Bean & Agatha Cub for Sama Sama Shop  | UrbanMoms.nl

Little Cocoa Bean & Mini Rodini for Sama Sama Shop | UrbanMoms.nl

Little Cocoa Bean & Mini Rodini for Sama Sama Shop | UrbanMoms.nl
Special thanks to Pomme de Jus for the shooting location & props.

(Visited 248 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *