MY INSTAGRAM WEEK #57: Never not working

My Instagram Week #56: Never not working | UrbanMoms.nl
Achter de schermen bij UrbanMoms.nl is het top drukte momenteel. Naast de feestmaand, worden de nieuwe wintercollecties uitgeleverd, heb ik veel afspraken en ben ik bezig met de organisatie van een nieuw event. Daarover a.s. woensdag meer!
Afgelopen week was het dan ook erg druk met allerlei afspraken en voorbereidingen. Maar de officiële lancering van UrbanMoms.nl (12 augustus precies een jaar geleden) mocht ik natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan, dus ging ik samen met mijn lief lekker uit eten bij Destino in Rotterdam! Mijlpalen moeten gevierd worden!

Daarnaast ging er elke dag weer een leuke giveaway online i.v.m. onze feestmaand én inspireerden wij jullie met gadgets voor in de woonkamer, een sneak peek van een nieuw te lanceren Nederlands label en onze favorieten uit de nieuwe Bobo Choses collectie.

Nog geen plannen voor vandaag? Hier vind je alle uit tips in Antwerpen, Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam op een rijtje. Get inspired!
Fijn zondag!
XO Esther

(Visited 57 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *