MY INSTAGRAM WEEK #63 | UMB OP DUTCH DESIGN WEEK

My Instagram Week #64: UMB op Dutch Design Week | UrbanMoms.nl
De eerste werkweek na de vakantie… Oef… Die is altijd zwaar ;) Maar inmiddels is mijn mail weer (zo goed als) op orde en heb ik weer een aantal leuke afspraken gehad. Zo was ik afgelopen woensdag op de woonbeurs in Amsterdam om inspiratie op te doen en andere bloggers te ontmoeten. En donderdag was ik bij Sanoma voor een aantal workshops.

Gisteren was de jaarlijkse Meet the Blogger Conferentie in Amsterdam. Een gathering voor allemaal verschillende, beginnende en gevorderde bloggers. Heerlijk om elkaar daar te ontmoeten! Met als kers op de taart, keynote speakers als Trend Tablet van Lidedwij Edelkoort, Kinfolk Magazine en Kirsten Jassies over de toekomst van bloggen. En UrbanMoms.nl was met 14 andere bloggers (van de 150) geselecteerd voor het Blogger Showcase Podium, trots! Het was een heerlijke inspirende dag!

UMB op Dutch Design Week

Maar ondertussen zijn we met heel veel andere leuke dingen bezig, waaronder de Dutch Design Week! Gastblogger Lonneke (van Bubblemint) organiseert tijdens de DDW, het DDW bloggerscafé in Coffeelovers in hartje Eindhoven. Het DDW bloggerscafé wordt dé plek voor bloggers, volgers, bezoekers en creatieven om elkaar te ontmoeten en design met elkaar te delen. Ik vertegenwoordig daar met mijn team van bloggers de ‘kids’ op dinsdag 21 oktober 2014, waar wij LIVE zullen bloggen vanaf de DDW. Lees hier de officiele aankondiging.
Dus mocht je het leuk vinden om langs te komen voor een kopje koffie of zelfs onderdeel te zijn van ons ‘kids’ team die dag, let me know! Er is namelijk nog een plekje vrij in ons team. De enige vereiste is wel dat je een blog hebt en dat je een link hebt met kids design. Lijkt je dat leuk? Stuur me dan een mailtje via esther@urbanmoms.nl. Love to hear from you!

Voor nu een hele fijne zondag! En mocht je nog geen plannen hebben? Ga dan eens naar het Indie Kids Mini Festival in Amsterdam. Have fun!
XO Esther

P.S. Deze blogs zag je afgelopen week voorbij komen: accessoires voor in een meisjes babykamer, een toffe inspiratie look met Little Cocoa Bean en Mini Rodini, een restaurant tip voor een date night met je lief, een te heerlijke ontbijt hotspot in Parijs en win deze week een complete outfit van Lucky No.7. Get inspired!

En wil je geen enkele foto missen? Volg mij dan op Instagram!
Dutch Design Week: DDW Bloggerscafe Eindhoven | UrbanMoms.nl

(Visited 115 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *