MY INSTAGRAM WEEK #63 | WE’RE (ALMOST) BACK

My Instagram Week #63: We're (almost) back! | UrbanMoms.nl
Oke, ik zit nog een beetje in de ontkenningsfase… We zijn terug van vakantie, maar eigenlijk ook nog niet. Althans, ik wíl nog niet. Vrijdag waren wij al terug in Nederland en we hebben het zo fijn gehad dat ik eigenlijk niet wil toegeven dat ik al terug ben. Ken je dat? Terug naar die work-vibe, verplichtingen, dagritme, boodschappen. Bleeehhhh… Dus ik hou me vandaag nog maar even voor dat ik in Frankrijk ben. Het weer is hier vandaag ook net zo goed als in Frankrijk, dus dat ‘net alsof doen’ gaat wel lukken.

Hutje aan het strand bij St. Tropez

Wij zijn de eerste week op Kon Tiki geweest, vlakbij St. Tropez. Veel van jullie zullen deze camping vast en zeker kennen, want deze ‘Nederlandse kolonie’ is bekend om zijn hutjes aan het strand. We hebben een heerlijke week gehad! Bekijk de foto’s van My Instagram Week van vorige week maar eens terug. Mocht je er eens naar toe gaan, ga dan eens eten bij Villa Marie. Poepie chic, maar een restaurant met een prachtig uitzicht, super lekker eten en ontzettend vriendelijke personeel (wat enorm lief is voor kindjes, dus neem ze mee!).

Schitterende en kindvriendelijke B&B

De laatste dagen hebben we doorgebracht bij Bed & Breakfast La Grande Maison in het hart van de Drôme. Een werkelijk schitterend landhuis met 5 kamers. Elke kamer is strak en stijlvol ingericht en eigenaren Séverine & Sylvain zijn super vriendelijk. Kids zijn meer dan welkom! Wij gaan zeker nog eens terug.

Recap afgelopen week

Deze blogs zag je afgelopen week voorbij komen op de blog; must-have Monday met accessoires voor in de woonkamer, een inspiratie look met Lucky No.7, een kijkje achter de schermen bij een UMB fotoshoot, frites op chic in Amsterdam Zuid en win een Imps & Elfs sweater.

Voor nu fijne zondag en see ya next week!
XO Esther

P.S. Wil je geen enkele foto missen? Volg mij dan op Instagram!

(Visited 74 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, runt samen met haar compagnon creatief bureau vanDAMM, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *