MY INSTAGRAM WEEK #68 | UGG event, zomer trends en room make-over

MY INSTAGRAM WEEK #68 UGG event & zomer trends | UrbanMoms.nl

Het was weer een hele drukke, maar gezellige week! Dinsdag was ik -samen met Flint- uitgenodigd bij Cosmic Cowboys op de PC Hooftstraat voor een ‘mommy and me’ UGG event, georganiseerd door styliste Dani Bles. Dat UGG’s nog helemaal hot zijn bleek wel, want ook veel bekende mommy’s kwamen naar het gezellige event samen met hun kids; Renate Gerschtanowitz-Verbaan, Anouk Smulders, Marvy Rieder en Fabienne de Vries.
Ook had ik verschillende afspraken bij PR-bureaus om de zomercollecties te bekijken. Best gek om al zover vooruit te kijken, maar ik krijg al helemaal zin in de zomer want er komt zoveel leuks aan!
Ook ben ik bezig met 3 nieuwe projecten, waarvan er eentje hier in huis: een nieuwe kamer voor Flint! Binnenkort laat ik jullie op de blog de hele room make-over zien, het wordt zo tof!

Afgelopen week op de blog

Uiteraard ging er deze week weer elke dag inspiratie online. Op maandag hadden wij een hele coole must-have Monday op de blog: de kartonnen fotolijstjes van Tonki. Op dinsdag zag je Colin in een denim overall en op woensdag ging er weer een Parijse hotspot online. Op donderdag zagen jullie het event report van UGG’s en een tof nieuw label voor moms. Vrijdag ging er een nieuwe FFG online (win een winterjas!) en zaterdag zetten wij 5 leuke regenjassen voor kids op een rijtje.

Geniet van jullie zondag (wat een mooie dag!) en see ya next week!
XO Esther

(Visited 141 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *