MY INSTAGRAM WEEK #71 | Hip hip hoera!

My Instagram Week #71: Hip hip hoera |

Zondagochtend, the day after. Ik zit op de bank terwijl ik deze blog schrijf en Flint zit naast me te spelen. Met al zijn nieuwe speelgoed. Gisteren is hij namelijk 4 jaar geworden. Wie stopt de tijd, want jeetje wat gaat het toch hard… Een nieuwe fase breekt aan. Naar school. Zo fijn om te zien hoe hij hier echt naar uitkijkt. ‘Dan ga ik leren schrijven he mama’.

Loslaten…

Zelf kijk ik er ook naar uit, omdat ik zie hoe erg hij toe is aan deze volgende stap. Loslaten is een ander verhaal. Vier jaar lang heb ik hem zo dichtbij gehad, maar nu gaat hij 5 dagen per week naar school… Ik hoop dat hij snel zijn weg zal vinden en dat hij het er naar zijn zin zal hebben. Maar eerlijk gezegd heb ik daar alle vertrouwen in!
Gisteren hebben we een ontzettend gezellige dag gehad en heb ik enorm genoten van alle vrienden en familie om ons heen, die ook allemaal bleven eten. Heerlijk vind ik dat! Echt kunnen genieten en zowaar (bijna) de hele dag offline geweest. En dat gebeurt niet heel vaak ;)

M.A.C., Orange Babies, Hema, lekker eten en fijne vriendschap

Deze week had ik een paar leuke afspraken. Ik was uitgenodigd voor een ontbijt waar M.A.C. Cosmetics Orange Babies een cheque van 200.000 overhandigde,  bezocht ik Hema HQ, had ik een heerlijke lunch met de ladies van Pomme de Jus en heb ik heerlijk gegeten (en vreselijk gelachen) met lieve vriendinnen.

Blog inspiratie van afgelopen week

Ook zagen jullie op UrbanMoms.nl weer elke dag inspiratie voorbij komen. Eindelijk konden wij jullie het eindresultaat van Flint’s room make-over laten zien, zagen jullie onze favorieten van het Nederlandse label Lilesadi, nam gastblogger Liz ons mee naar de flagship store van BONTON in Parijs, deelden wij ons favoriete Kerst cadeau, kan je een super leuke knuffel winnen en inspireerde gastblogger Manon jullie met een nieuwe winter wooncollage.

Een hele fijne zondag allemaal en tot volgende week!
XO Esther

P.S. Wil je geen enkele foto missen? Volg UrbanMoms.nl op Instagram!

(Visited 89 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *