MY INSTAGRAM WEEK #72 | Winter is coming

My Instagram Week: Winter is coming | UrbanMoms.nl
Zondagochtend. Ik heb mezelf in een kleedje gewikkeld en zit heerlijk op de bank met een kopje koffie. Het is al licht, maar je zou haast een kaarsje aansteken. De donkere dagen zijn in aantocht. Ik hou van de kou, maar dan vooral om te skiën of te schaatsen. Gisteren hadden we al een klein voorproefje in Plaswijkpark in Rotterdam. Zo leuk om te zien hoe Flint al zoveel beter kan schaatsen dan vorig jaar. Ik heb zoveel zin om zijn skilessen weer op te pakken! Misschien gaan we vanmiddag nog even naar Snowworld!

Online meets offline

Afgelopen week was het weer een heerlijke blog week. Ik had een aantal leuke afspraken, o.a. met Pampers (met een aantal andere fijne moms), Ouders van Nu en Kek Mama. Er komen zoveel leuke nieuwe dingen aan in 2015 en ik kan niet wachten om ze met jullie te delen!

December inspiratie

Je zag deze week je een aantal cadeau suggesties voor de feestdagen voorbij komen, zoals de Flag Poster en deze fijne cadeau collage. Ook blikten we alvast vooruit naar de zomer met Molo en ging de allereerste blog van onze Amsterdamse gastblogger Evelien online. En heb je al meegedaan aan de FFG? Je maakt deze week kans op een coole denim overall!

Get inspired! En tot volgende week!
XO Esther

P.S. Wil je geen enkele foto missen? Volg mij dan op Instagram!

(Visited 48 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *