MY INSTAGRAM WEEK #73 | COCOONEN

My Instagram Week #73: Cocoonen | UrbanMoms.nl
Na een heel druk jaar, merk ik dat ik deze weken wat rustiger aan doe. Mijn mail zit niet meer overvol, de planning voor dit jaar is rond, mijn agenda staat niet meer boordevol afspraken en ik heb veel behoefte om tijd door te brengen met mijn mannen. Zo zijn we vandaag heerlijk met elkaar naar het bos gegaan (wat een mooie dag was het!) i.p.v. allerlei leuke kerst pop-ups af te struinen. Gewoon even cocoonen… Overigens na een super leuke bootcamp met m’n zusje :).

Terugkijken en vooruitblikken

Nostalgisch kijk ik af en toe al een beetje terug op het afgelopen jaar… Over 2,5 week zal ik met jullie mijn top momenten en blogs delen, maar ook dingen en mensen waarvan ik het afgelopen jaar veel geleerd heb. En een tipje van de sluier, wat jullie volgend jaar allemaal kunnen verwachten!

Afgelopen week

De afgelopen week zagen jullie vooral veel cadeautjes terug op de blog. Kerst is immers in aantocht en wat extra inspiratie is natuurlijk nooit weg. Dit zijn onze must-haves van de webshop Toddlers & Tees en onze favoriete gifts van de webshop De Kleine Zebra. Verder zagen jullie de nieuwe collectie van Lucky No.7 voorbij komen, gingen wij langs bij The Breakfast Club in Rotterdam en deelden wij de leukste pop-ups & shopping events met jullie. En heb je al meegedaan met de LileSADi FFG?

Fijne avond nog allemaal en tot volgende week!
XO Esther

P.S. Wil je geen enkele foto missen? Volg mij dan op Instagram.

(Visited 76 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *