Kidchella-1 | UrbanMoms.nl

Kidchella The Label: Kinderkleding met een festival feeling

Soms komen er van die dingen voorbij waarvan je denkt, ‘dit moet ik delen!’
Het nieuwe kinderkledingmerk Kidchella The Label is hier een goed voorbeeld van, omdat het simpelweg te leuk is om onopgemerkt voorbij te laten gaan.

Dit merk is van Nederlandse bodem -een initiatief van Bettina Neseker en Liza Henzen- en maakt kleding voor kids met een festival feeling. Dansen in de zon, luchtige materialen en een ultiem gevoel van vrijheid, blijheid, creativiteit en diversiteit, is waar het bij de Kidchella collectie om draait.

kidchella-3 | UrbanMoms.nl

Denk aan een mix van light weight jurkjes, wijde katoenen tops, broekjes met zomerse palmbomen en zelfs een heuse flared panter pants. Laat het festivalseizoen naar beginnen!

Kidchella-5 | UrbanMoms.nl

De kleding van Kidchella zijn er voor baby’s (vanaf maat 62) en kids tot 5 -6 jaar. Veel van deze fijne kleren zijn in Nederland met de handgemaakt en bevatten natuurlijke elementen, zoals knoopjes van kokosnootschil.

Kidchella-4 | UrbanMoms.nl

De eerste collectie van dit merk moet je gezien hebben en staat nu online. Word enthousiast op de Instagrampagina en bestel via de website Citymom.nl of kidchellathelabel.com

(Visited 3.134 times, 1 visits today)
About the author
Lauri Kok (30) is een geboren en getogen Rotterdamse en als moeder van de 13 jarige Mikai ('05) weet ze inmiddels alle ins en outs over het stadse leven met kids. Na haar studie communicatie heeft ze van alles gedaan, al is schrijven een van haar favo bezigheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *