Frobel Rotterdam | UrbanMoms.nl

KIDPROOF HOTSPOT FRöBEL – tried & tested

Rotterdam is sinds het begin van dit jaar een nieuwe hotspot rijker; Fröbel. Fröbel is een lunchroom voor mensen met een lichte verstandelijke beperking en heeft als doel om mensen met een verstandelijke beperking een prachtige plek in de maatschappij te bieden. Een bijzonder initiatief van Saskia Warnaar wat is ontstaan vanuit de droom om zorg en horeca te combineren. Mooi!

Samen met mijn kantoor buddies Lisette en Alexandra nam ik er een kijkje en genoten we van een heerlijke lunch. Wij kozen voor een verse gemberthee en de ‘Ik kan niet kiezen plank’ die we met elkaar deelden.

Wist je dat? Je bij Frobel ook heerlijke taarten kunt bestellen?

Frobel Rotterdam | UrbanMoms.nl

Gastvrij en kidproof

We voelden ons welkom in de fijne huiskamer sfeer van de lunchroom en de gastvrijheid van Saskia, Cynthia en de andere medewerkers. Voor de kindjes zijn er kinderstoelen en is er een kinderhoek waar ze zich prima kunnen vermaken!

Wist je dat? Er in de gemeente Rotterdam 4300 mensen zijn met een beperking, waarvan de helft geen dagbesteding heeft…

Inmiddels werken er bij Fröbel 8 mensen per dag met een lichte verstandelijke beperking en streeft Saskia ernaar dat Fröbel een springplank wordt naar een betaalde baan. Dat zou mooi zijn!

Voor meer informatie en openingstijden van de lunchroom, kijk dan op de website van Fröbel.

Je vind Fröbel aan de Westerstraat 79A in Rotterdam.

Frobel Rotterdam | UrbanMoms.nl

(Visited 558 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *