Bears legging Lile Sadi | UrbanMoms.nl

KIDS FASHION CRUSH: LILE SADI, NEDERLANDS (INTERIEUR) DESIGN en meer…

Begin deze maand zag je een legging van dit merk al voorbij komen in de Smaakmaker van de VIVA Mama. Lile Sadi, oftewel Studio Lile Sadi. Het label van de zusjes Sarah en Dinah. Van origine komen zij uit Duitsland, maar hun studio is gevestigd in Rotterdam.
Ze maken echt prachtige designs. Van behang tot kussens en van kindermode tot houten snijplanken. Vooral het materiaal en de patronen zijn voor hen belangrijk. Bovendien wordt alles in Nederland gemaakt, omdat zij heel veel waarde hechten aan de manier waarop hun producten worden vervaardigd. Lees hier de blog terug die wij eerder over Lile Sadi schreven.

Voor Flint kreeg ik zo’n leuke beren legging van Lile Sadi toegestuurd. Ja, leggings kunnen ook voor jongens. Gewoon een maatje groter bestellen ;)
Ik combineer de legging met zijn zwarte ‘super helden’ shirt van Beau Loves en witte Nikes. Tot mijn verbazing ging hij zowaar 3 tellen vrijwillig klaar zitten voor de foto. Daar schrok ik zo van, dat zijn hoofd er niet op staat haha. En daarna was mijn kans verkeken… Maar de look staat er in ieder geval goed op, dus get inspired!

Bears legging Lile Sadi | UrbanMoms.nl

Bears legging Lile Sadi | UrbanMoms.nl

Bears legging Lile Sadi | UrbanMoms.nl

Bears legging Lile Sadi | UrbanMoms.nl
Kijk voor meer mooie interieur producten en accessoires eens op lilesadi.com.

(Visited 211 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *