KIDS ROOM: EEN EIGEN HUISJE VOOR JE KLEINE | UrbanMoms.nl

[KIDS ROOM] EEN EIGEN SLAAPHUISJE VOOR JOUW KINDJE

Stokke heeft een nieuw babykamerconcept ontworpen dat hét thuisgevoel wil symboliseren in de vorm van een huisje. Het is een bedje dat meegroeit met je kleine en ook nog eens weinig ruimte in beslag neemt! Ideaal voor de urban mom.Het bed staat natuurlijk centraal in de collectie, maar de andere producten passen ook mooi binnen het meegroei idee. Zo is er natuurlijk het Stokke Home bed, maar ook een Stokke Home wieg, commode en ladekast.

Combineer het bed, de wieg, commode en ladekast heel efficiënt

De wieg kun je in het ‘huisje’ hangen, als je het bedje al hebt staan, of los neerzetten. De commode kun je ook heel handig in het ‘huisje’ hangen of op de ladekast leggen. Wanneer je baby steeds meer gaat groeien, kan het bed aangepast worden in hoogte. Als je kleine eenmaal een kleuter is, kan je de zijkant weghalen, zodat het de voorbereiding is op een echt bed. De ladekast een handige plek om speelgoed of andere spullen in op te bergen.
Kortom, het bedje kan blijven staan tot je kleine een kleuter is. En neemt ook nog eens weinig plek in beslag, omdat alles efficiënt met elkaar te combineren is.

KIDS ROOM: EEN EIGEN HUISJE VOOR JE KLEINE | UrbanMoms.nl

KIDS ROOM: EEN EIGEN HUISJE VOOR JE KLEINE | UrbanMoms.nl

KIDS ROOM: EEN EIGEN HUISJE VOOR JE KLEINE | UrbanMoms.nl

(Visited 829 times, 1 visits today)
About the author
Lucia is editor en woont samen met haar vriend (én kat!) in het fijne Blijdorp in Rotterdam. Je kunt haar midden in de nacht wakker maken voor een hamburger, of twee. Op UrbanMoms deelt ze food zaken en inspiratie waar ze blij van wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *