Kidskartel Eindhoven | UrbanMoms.nl

Kidskartel in Eindhoven: tweedehands shoppen is cool

Eens in de zoveel tijd ga ik op shoptocht naar kinderkledingwinkel Kidskartel in de Edisonstraat. De ene keer met een wishlist van kleding-die-nog-mist voor het komende seizoen, de andere keer voor een feestelijke outfit voor verjaardag, kerst of andere party. Mijn dochters liepen deze Kerst dus in glitterrokjes van Kidskartel en er hangt ook al een aantal zomerjurkjes klaar.

Tweedehands en outlet merkkleding in Woensel West

In deze hippe kinderwinkel vind je tweedehands (merk)kleding die er als nieuw uitziet, maar ook nieuwe kleding die is opgekocht van winkels die stoppen of van outletshops. Kidskartel is onderdeel van de Woensel Westside Stores in Eindhoven Noord. Dit gebiedje met unieke winkeltjes ligt niet in het centrum, maar is het (om)rijden zeker waard, zoals ik dus met regelmaat doe.
Kidskartel Eindhoven | UrbanMoms.nl

Feel good, do good

Kidskartel heeft niet alleen kinderkleding van merken als Molo, Pomp de Lux, Ebbe en Bellerose, je vindt er ook retro speelgoed van goede kwaliteit en ‘snoep zonder troep’. Aan de grote houten tafel kun je zelf een kop verse cappuccino drinken of een tosti of ranja voor de kinderen bestellen. De kinderen kunnen lekker spelen met een gave houten treinbaan en ander speelgoed, terwijl jij door de kledingrekken gaat. Jongenskleding en meisjeskleding hangt apart, op maat (van maat 50 t/m 176). Tweedehands en nieuw door elkaar. Je kunt zelf ook kleding inbrengen en als die wordt verkocht, ontvang je 40% van de opbrengst. Of je doneert dat aan het goede doel. Een gedeelte van de opbrengst van de winkel gaat namelijk naar de pleegzorg, omdat eigenaar Manon dat goede doel een warm hart toedraagt.

Advanced haarvlechten workshops en meer

In het lunchcafe kun je ook high tea-en met je kind of vriendin. Regelmatig worden er workshops georganiseerd, zoals basis én advanced haarvlechten voor papa’s & dochters (óf mama’s & dochters), pimp your pancke parties en fotoshoots. En elke week worden er themakinderfeestjes gevierd. Er is plek genoeg in de ruime winkel van 150m2.

Kidskartel Eindhoven | UrbanMoms.nl

FeelGood Market

Manon en haar partner Glen zijn de eigenaren van deze ‘recycle’store. In het logo van Kidskartel kun je dan ook hun twee kinderen ontdekken. Duurzaam en maatschappelijke ondernemen op een hippe manier, is waar zij voor staan. Als er FeelGood Market is in Strijp S, iedere derde zondag van de maand, is Kidskartel daar ook te vinden met een kraam.

Kidskartel vind je aan de Edisonstraat 150 in Eindhoven.
Openingstijden: Dinsdag t/m vrijdag van 10.00-17.00 uur en zaterdag van 13.00-17.00 uur.

(Visited 667 times, 1 visits today)
About the author
Neeltje is marketing professional én werkt als sporttrainer voor Viamama Eindhoven. Samen met haar man, hun 3 jonge kinderen en poes Kasih woont ze in Geldrop, op fietsafstand van het zich continue ontwikkelende centrum van Eindhoven. Bewust omgaan met haar tijd, geld en onze planeet vindt ze belangrijk. Graag deelt ze haar tips voor gezellige en bijzondere hotspots met jullie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *