CROOS Rotterdam | UrbanMoms.nl

Kindvriendelijke hotspot in Rotterdam: CROOS

Eén van onze favoriete hotspots in de stad is toch wel CROOS. Deze fijne plek is onze vaste uitvalsbasis voor een lekkere koffie en een goede lunch. Plus ze hebben een enorme speelhoek voor de kids!

Waar CROOS drie jaar geleden begon met drie meiden, runnen Linda en Iris nu samen met hun team dit fijne koffietentje in hartje Crooswijk.
Zodra je binnen stapt voel je je thuis. CROOS is het beste te omschrijven als 4 losse ‘huiskamers’ die met elkaar verbonden zijn. Als je binnenkomt loop je meteen tegen de bar aan (gezellig!), rechts is de ruimte waar de meeste mensen werken en links is richting de kinderhoek, dus daar vind je de meeste gezinnen. Daarnaast is er boven nog een ruimte die met regelmaat gebruikt wordt voor workshops of vergaderingen.

CROOS Rotterdam | UrbanMoms.nl

Zandbak en speelhoek

In de zomer kunnen de kids buiten hun hart ophalen in de mini zandbak en in de winter bied de speelhoek binnen uitkomst. Met een klein trappetje kunnen de kids naar hartelust spelen in de mini keuken, bouwen met blokken en boekjes lezen. Voor de ouders is er ‘beneden’ plek om hun koffie te drinken of ze kunnen ‘boven’ op de vintage banken of aan de tafels zitten.

Kraamborrels en verjaardagen

Heb je iets te vieren? De ‘huiskamers’ lenen zich heel goed voor een feestje. Kraamborrel, verjaardag, of zelfs voor een bruiloft draaien zij hun hand niet om. Vraag naar Iris of Linda voor de mogelijkheden.

CROOS vind je aan de Exercitiestraat 2 in Rotterdam.
Openingstijden zijn van dinsdag t/m donderdag van 9.30-17.00 uur en van vrijdag t/m zondag van 9.30-18.00 uur.
Check het menu en overige informatie op croosrotterdam.nl.

(Visited 559 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *