Jordy's Kralingen | UrbanMoms.nl

Kindvriendelijke hotspot in Rotterdam: Jordy’s Kralingen

Jordy’s mogen we toch wel een begrip in Rotterdam noemen. Begonnen met een bakkerij en inmiddels uitgegroeid tot dé broodspecialist van de regio. Je vind Jordy’s Kralingen in een prachtig pand aan de Vlietlaan. Je kunt er terecht voor heerlijk verse gebakken brood (ook to go), maar ook voor een goede lunch en lekkere koffie.

Veel lekkers op de kaart

Wanneer wij hier naar toe gaan rond koffietijd, bestaat onze bestelling vrijwel altijd uit een koffie verkeerd met een Jordy’s bar voor mij en een appelsap met cookie en brownie voor de jongens.
Lunchen doen we er ook graag en dan zijn de scrambled eggs, salade en tosti’s of kinderboterham (met fruit) favoriet.

Jordy's Kralingen | UrbanMoms.nl

Tekenen op de muur

Voor kinderen is het hier echt een feestje. Op de vide hebben ze een speciale hoek ingericht voor kinderen met speelgoed, keukentje en boekjes. Echt kidproof, want door de hoge opstaande rand kunnen de allerkleinsten er niet uit. Ideaal wanneer je even naar het toilet moet ;). Hoe leuk: kinderen mogen er zelfs op de muren tekenen! Ook worden er ‘boven’ regelmatig workshops georganiseerd, denk aan muziekles, schminken en slijm maken.

Ook fijn als je geen kindje(s) hebt

Overigens kan je hier ook prima terecht als je geen kindjes hebt. Beneden is er een grote leestafel en zijn er diverse kleine tafeltjes waar je gemakkelijk de hele middag al borrelend doorbrengt. En in de zomer is het op het terras buiten ook heerlijk vertoeven.

Jordy's Kralingen | UrbanMoms.nl
Over Jordy’s Bakery

Jordy’s Bakery staat voor een kwalitatief goed product waar niet mee is gerotzooid en dat vooral erg lekker smaakt. De broden zijn te beschrijven als mooie en voedzame broden die ambachtelijk worden bereid met pure ingrediënten.

Jordy’s Kralingen vind je aan de Vlietlaan 52 in Rotterdam. Jordy’s Bakery vind je ook aan de Nieuwe Binnenweg 97a en in de Fenix Food Factory aan de Veerlaan 19d. Actuele openingstijden en het menu vind je op hun website jordysbakery.nl.

(Visited 628 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *