KLUP: POP-UP KOLLEKTIEF VAN ROTTERDAMSE ONDERNEMERS | UrbanMoms.nl

KLUP: HET NIEUWE POP-UP KOLLEKTIEF VAN DRIE ROTTERDAMSE ONDERNEMERS

Update: KLUP is SUE ‘zoet zonder suiker’ geworden vanaf 20 januari 2016.
Vorige week heeft Klup Kollektief zijn deuren geopend in Rotterdam. Een pop-up store waar je niet alleen terecht kunt voor fashion, interieur en design, maar ook voor een heerlijk slowjuice sapje van Sajoer of een healthy bite van SUE food. De Rotterdamse ondernemers van Little indians, Sajoer en SUE willen merken, ondernemers en verschillende initiatieven samenbrengen binnen dit kollektief.

Top photo credit: Sajoer

Kids fashion en healthy food

Little Indians kennen we al van de toffe kids fashion. Sajoer van de leuke blokhut die je vast wel gezien hebt in de Markthal, en inmiddels helaas weg is, waar je de lekkerste groente- en fruitsapjes, zoals het Groene Monster, Shrek of Beat it, kon bestellen. En SUE food staat bekend om hun ‘zoet zonder suiker’ gebakjes. Deze gebakjes zijn geheel zonder suiker, gluten en lactose! Ideaal voor als je je kids eens wat zoets zonder suiker wilt geven.

KLUP: POP-UP KOLLEKTIEF VAN ROTTERDAMSE ONDERNEMERS | UrbanMoms.nl

Vintage meubels, sieraden en fashion

Klup zelf is ook nog eens leuk ingericht met vintage meubels van Brût Amsterdam. Mocht je een leuk meubelstuk hebben gezien, dan kun je deze kopen! Daarnaast worden bij Klup ook de Rotterdamse merken Fashionology (sieraden) en Blake Seven (fashion) verkocht.

En de mannen zijn ook niet vergeten, want het merk Wild Hunt-Clothing is er te koop en ze kunnen hier zelfs terecht voor baardproducten van het Belgische merk Leonis Barbam. Wil je een bezoekje brengen aan deze nieuwe Rotterdamse pop-up? De hotspot is gevestigd aan de Karel Doormanstraat 372.

KLUP: POP-UP KOLLEKTIEF VAN ROTTERDAMSE ONDERNEMERS | UrbanMoms.nlPic credit: Klup Rotterdam

(Visited 1.822 times, 1 visits today)
About the author
Lucia is editor en woont samen met haar vriend (én kat!) in het fijne Blijdorp in Rotterdam. Je kunt haar midden in de nacht wakker maken voor een hamburger, of twee. Op UrbanMoms deelt ze food zaken en inspiratie waar ze blij van wordt.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *