Bocal Local | UrbanMoms.nl

KRAAMHULP VOOR JE IJSKAST: BOCAL LOCAL

Ik ben me ervan bewust dat Antwerpen mijn stad is, en ook de blogbasis voor Urban Moms, dus sorry ik ga mijn boekje te buiten en ga naar Gent. Wat een heerlijke stad voor een perfect uitje!
In Gent zijn er erg leuke kinderwinkels, maar in 1 specifieke kinderwinkel ‘Monsters With An Attitude’ heeft wat mij betreft het leukste concept bedacht sinds lange tijd!

Pastasauzen a la Mamma

Eén van de eigenaressen van Monsters With An Attitude kwam met het geniale plan: BOCAL LOCAL.
Getrouwd met een ras echte Siciliaan zit ze aan de bron bij La Mamma voor de beste pastasauzen.
We weten, moeders onder ons, gelijk geen anderen dat het begin van de kraamtijd een groot drama is, een kwestie van organisatie ;) Mijn koelkast was altijd leeg, ik was pas netjes gedoucht tegen 16.00 uur, het ritme was ik volledig kwijt & leefde alleen maar voor mijn baby…
BOCAL LOCAL is een soort van kraamhulp om je ijskast weer gevuld te krijgen op moeilijke dagen. Stuk voor stuk heeeerlijke sauzen op een natuurlijk wijze bereid met enkel eerlijke producten, zonder additieven.

Ideaal kraamcadeau

Ze zijn verpakt in super toffe gesteriliseerde weckpotten en komen met de juiste pasta naar gelang de saus die je kiest: Polpette, Alla Norma, Donna Farruggia, Ragu Montaperto, Salsiccia Broccoli en Ragu Bianco. Je hoeft alleen de saus warm de maken, de pasta af te koken, en klaar!

Leuke toevoeging is dat je alle sauzen online kan bestellen bij monsterswithanattitude.be. Daar worden ze ook voorgesteld als ideaal kraamcado onder het motto: vul-die-lege-frigo pakket. Ik vertaal even: vul die lege koelkast :)

BOCAL LOCAL: 500 ml pot + 300 gr pasta = maaltijd voor 2 grote eters = € 19,00

Bocal Local | UrbanMoms.nl

Winkel en webshop Monsters With An Attitude

Nog een plus aan het verhaal is dat Monsters With An Attitude de allerleukste merken brengt voor die kleine ukkies: 1+in the family, Aymara, Bobo Choses, Done by Deer, Dwell Studio, Emile & Ida, Finger in the Nose, Fub, Global Affairs, Mini Rodini, Stella Mccartney, Yporque…
Slagen doe je er dus sowieso! Online of in de shop, aan de Sluizeken 34 9000 Gent.

Photo credits: Facebook Bocal Local

(Visited 434 times, 1 visits today)
About the author
Anaïs is mama van Lou (2012) en werkt als accountmanager bij Bugaboo. Ze woont in Brabant, maar als rasechte Antwerpse gaat haar hart nog steeds sneller slaan voor deze prachtige stad aan de Schelde. Zij tipt jullie regelmatig de leukste shops en hotspots.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *