KRIJG HET VAKANTIEGEVOEL OP DE SS ROTTERDAM | UrbanMoms.nl

KRIJG HET VAKANTIEGEVOEL OP DE SS ROTTERDAM

Oorspronkelijk werd er écht met het schip naar New York gevaren, maar tegenwoordig ligt het cruiseschip de SS Rotterdam (van de Holland-Amerika Lijn) permanent aangemeerd in Rotterdam. Nu kan je genieten op het terras bij het zwembad of in één van de andere restaurants.  Op het schip is de authentieke sfeer nog steeds zichtbaar. Zo hebben ze op het Lido terras het zwembad in het midden behouden. In het zwembad kun jijzelf lekker pootjebaden in de warme zon en kunnen de kids lekker spelen (het is maar 40 cm diep) .

Alsof je op een cruise bent

Terwijl je op het terras geniet van het heerlijke weer in de zomer onder het genot van een drankje, kijk je uit over de Nieuwe Maas en niet te vergeten de skyline van Rotterdam. Op het Lido terras heb je eigenlijk niet het gevoel dat je in de stad bent. De aankleding, het geluid van het zwembad en de zonnestralen samen maken een soort vakantiegevoel bij je los, alsof je echt op een cruise bent.

De SS Rotterdam is dus een ideaal plekje in de stad om met de kids een middagje vakantie te vieren! Het terras en de restaurants zijn vrij toegankelijk, maar wil je echt een tour doen aan boord dan is dit tegen betaling te boeken.

De SS ligt aan het 3E Katendrechtsehoofd 25 in Rotterdam. Het schip is makkelijk te bereiken per auto en heeft zat parkeergelegenheid. Of maak er een leuk dagje van door met de Watertaxi te gaan!

KRIJG HET VAKANTIEGEVOEL OP DE SS ROTTERDAM | UrbanMoms.nl

(Visited 458 times, 1 visits today)
About the author
Lucia is editor en woont samen met haar vriend (én kat!) in het fijne Blijdorp in Rotterdam. Je kunt haar midden in de nacht wakker maken voor een hamburger, of twee. Op UrbanMoms deelt ze food zaken en inspiratie waar ze blij van wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *